6. Országos Cégvezetői Csúcskonferencia

Mihez kezdjek a munkaerő problémával?

A csúcskonferencián országos, nagy, titkos bejelentés.

 

Helyzet van!

 • Beszűkült a munkaerő piac.
 • A legjobb emberek külföldre mentek dolgozni.
 • Bérrobbanás zajlik.
 • A régi stabil emberek elmennek.
 • A konkurencia magasabb bérért csábítja el az embereket.

Ez a mai realitás a magyar cégvezetők számára.
A munkaerő piacon nagyot változott a helyzet. Kicsit hasonlít ahhoz, mint amit a kilencvenes évek elején éltek át a cégvezetők.

Mi volt a helyzet a kilencvenes évek elején?

Akkoriban Keresleti piac volt. Ha az embernek volt egy jó szolgáltatása vagy terméke, túl sokat nem kellett reklámoznia. A vevők szájról-szájra adták a hírt, és nem győzte az ember fia kielégíteni az igényeket. Elég volt a boltajtón megfordítani a „Nyitva” táblát, és már jöttek is a vevők.
Aztán megfordultak a szelek. A keresleti piacból kínálati piac lett. Aki nem értett a reklámhoz és a marketinghez, az bezárhatta a boltot. Hiába volt jó a terméke, a szolgáltatása. Száz másik helyen lehetett legalább olyan jó terméket vagy szolgáltatást kapni.
Akkoriban a fejlődni nem akaró cégvezetők sírtak-ríttak nekem, hogy „Nincs fizetőképes kereslet.” Pedig dehogynem! A válság néhány évét kivéve minden évben nőtt a fizetőképes kereslet. Csak el kell érni, hogy nálunk fizessen, és ne másnál.

Mi a helyzet most?

Ugyanez történt most a munkaerő piacon. A Keresleti piacból Kínálati piac lett. Régebben rengetegen kerestek munkát. Egyetlen álláshirdetésre akár több mint száz önéletrajz érkezett.
Most kevesen keresnek munkát, viszont sokan kínálnak nekik munkát. Előfordul, hogy egy többször megjelentetett álláshirdetésre senki sem jelentkezik.
A fejlődni nem akaró cégvezetők most is sírnak-rínak nekem. Csak most nem azt mondják, hogy „Nincs fizetőképes kereslet.” Hanem most azt mondják, hogy „Nem lehet jó embert találni. Mert mindenki elment nyugatra dolgozni.
Ja, persze! Alig lézeng már néhány ember Magyarországon, mi? Ha kimegyek az utcára, nem ezt látom.

Akkor mi a teendő?

Tanulnod kell!
Annakidején cégvezetőként meg kellett tanulnod a vevőszerzés rejtelmeit. Most pedig meg kell tanulnod a munkatársszerzés- és megtartás rejtelmeit.
Magyarán, míg régen elég volt értened a munkatárs kiválasztáshoz, most meg kell tanulnod a toborzás és a csapatépítés rejtelmeit. Ideális alkalom rá egy szakmai konferencia, ahol a vezetői ismeretek egy helyen szerezhetőek meg! Pont tudok is egyet. :)

Most megrendezzük a 6. Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát!

Sok szeretettel várlak rá október 26-27-én (péntek-szombaton), Budapesten, a Lurdy Ház 9. termében! Én magam leszek a házigazda-ceremóniamester.
Hogy válaszoljunk a magyar cégvezetők mai problémájára, ezt az alcímet adtam neki: Mihez kezdjek a munkaerő problémával?
Ne félj, itt nem verbunkos nótákat tanítunk majd. Hanem sok jó előadó segít Neked abban, hogy megtaláld a megfelelő embert, aztán meg is tudd tartani azáltal, hogy egy fantasztikus csapatot építesz belőlük. Végre egy üzleti konferencia, ahol a hangsúly a tudás átadásán van!

Országos, nagy, titkos bejelentés

Erről egyelőre nem írhatok semmit.
Ha meg akarod tudni, hogy mi az, akkor el kell jönnöd a Cégvezetői Csúcskonferenciára. A második nap délelőttjén személyesen fogok bemutatni valamit, ami nagyon fog tetszeni Neked. Különösen akkor, ha már voltál nálunk Bázis1 tréningen.

Meghívtam előadónak egy csomó konzultánst

Horváth Zoltán (Client Maker)
Előadásának címe: Mihez kezdjek a bérrobbanással?
A Client Maker pénzügyi specialistája. Huszonöt évnyi vállalkozói gyakorlattal rendelkezik. Magyarország első meghatározó konzulens cégének alapítója. Több mint tízezer órányi konzultáció áll mögötte.
A Cégvezetői Csúcskonferencián pénzügyi szempontból elemzi majd, hogy mi a teendőd a megnövekedett bérigényekkel. Megmutatja, hogyan kompenzáld ennek hatásait.

Kasza Tamás (Négy Évszak Training)
Előadásának címe: Konfliktusok. Édes Istenem! Mit csináljak velük?
Magyarország Lezárási specialista fenegyereke, bestseller író. Negyedévente megtartott, híres Kasza napjaiból eddig negyven volt. Los Angelestől Ulan Ude-ig, Pretoriától Koppenhágáig, Arubától Moszkváig meghódította a színpadot. 45.000 könyv, 60.000 hallgató.
A Cégvezetői Csúcskonferencián megmutatja, hogyan kezeld le egyszerűen a klikkesedést és a konfliktusokat, hogy egy irányba húzó, összetartó csapatod legyen.

Laczkó Péter (Lawrence & Bennett)
Előadásának címe: Hogyan építsek magam alá támogató menedzsmentet?
Péter mesteri előadó. Fene nagy lendülettel és hittel mondja, amit mond. Ráadásul jókat mond. 23 éve aktív vállalkozó. Szervezetfejlesztési konzultáns, motivációs specialista, vezetőképző coach és tréner. A vállalati stratégiák, értékesítési- és logisztikai rendszerek szakértője.
A Cégvezetői Csúcskonferencián megmutatja, hogyan nevelj ki vezetőket Magad alá, hogy ne kelljen beleszakadnod a munkába, mégis a Te fejeddel gondolkozni tudó, jó csapatod legyen.

Makó Gábor (Goodwill Group)
Előadásának címe: Hogyan teremtsem meg a csapatösszhangot?
A múlt évezredben kezdte tréneri pályáját. Emberközpontúságáról, cégre szabott szervezési-, személyzetkezelési- és vezetőképzési programjainak hatékonyságáról közel 400 partnercég több ezer vezetőjének és munkatársának a nyilatkozata szolgál bizonyítékként.
A Cégvezetői Csúcskonferencián a csapatépítés fortélyait fogod megtanulni tőle. Megismered azokat a konkrét elveket és módszereket, amelyekkel egy felvett új emberből hűséges és elkötelezett munkatársat varázsolhatsz.

Nagy Béla (Comline Budapest)
Előadásának címe: Hogyan motiváljam az embereimet?
22 év alatt több ezer vezetőt, kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, illetve kereskedőt képzett. Az általa adott azonnal használható, működő és gyakorlati tudással több területen nyerték el az értékesítők az év értékesítője vagy a világ legjobb értékesítője címet. Hanganyagait több ezren hallgatják.
A Cégvezetői Csúcskonferencián a motiváció titkait mutatja meg Neked. Hogy a csapatod lendületben és célon legyen.

Nemes-Nagy Szilvia (Performia Magyarország)
Előadásának címe: Hogyan találjak megfelelő munkaerőt?
Toborzási és személyzetkezelési specialista. Összesen 37 éve oktat, amiből több mint húsz éve az üzleti világban. Vezetői képzéseket tart Magyarország mellett Romániában is, amelyeken eddig közel 1.500 cégtől több mint 6.000 vezető vett részt.
A Cégvezetői Csúcskonferencián a személyzetfelvétel és a toborzás rendkívül használható módszereit és eszközeit kapod meg tőle.

Piroska Gyula (Seminar Consulting)
Előadásom címe: Hogyan váljak valódi vezetővé, akit követnek az emberek?
A visszajelzések alapján Magyarország egyik legnépszerűbb üzleti előadója vagyok. Sajátos humorom, meghökkentően szókimondó stílusom, ragyogó példáim élménnyé teszik tréningjeimet és előadásaimat. Az elmúlt húsz évben több mint harmincezer ember fordult meg a képzéseimen. Tizennégy nemzet polgára, Londontól Moszkváig. Hat könyvem élvezetes olvasmány a cégvezetők számára.
A Cégvezetői Csúcskonferencián megmutatom, hogyan válj olyan vezetővé, akit követnek és tisztelnek az emberek. Csak így lesz igazi csapatod.

Vincze Róbert (Seminar Consulting Románia)
Előadásának címe: Hogyan kreáljak gyors, pontos információáramlást?
Mint több sikeres cég tulajdonosa, évekkel ezelőtt vett részt először a Seminar Consulting egyik tréningjén Marosvásárhelyen. Nagy sikerrel alkalmazta a tanultakat, mert a tréninget követő évben 256%-al nőttek a bevételei. A következő évben még ezt is megnövelte 140%-al. Mára a Seminar Consulting romániai frencsájz partnere, a székely havasok nagymedvéje.
A vezetői konferencia előadásában megmutatja Neked azokat az eszközöket, amelyekkel biztosítod, hogy a csapatod tagjai valódi, őszinte kommunikációban legyenek egymással és a külvilággal.

 

Meghívtam előadónak egy csomó sikeres cégvezetőt,
aki használja a fenti konzultánsoktól tanultakat

 

Barta Attila (Malen-Florin cégcsoport):
Előadásának címe: Bukott szocialista nagyvállalatból profi cég
A volt szocialista nagyvállalatok munkatársainak morálja és etikai szintje legendásan pocsék. Barta úr elmeséli Neked, hogyan lehet kemény munkával megemelni az alacsony morális- és etikai szintet, és egy jól termelő csapatot létrehozni.

Forray Nikolett (Balloon World Hungary):
Előadásának címe: Személyzetfelvétel? ‒ Nem probléma
Mostanában mindenki kétségbe van esve, hogy nem lehet megfelelő munkaerőt találni. Forray Nikolett elmeséli Neked, hogyan érte el, hogy hozzá hirdetés nélkül is jelentkeznek jó emberek.

Kurunczi János (Tóalmási Kolbász):
Előadásának címe: Hordár kocsitól a milliárdos húsipari cég ügyvezetői székéig
A Tóalmási Kolbász jelképezi ma Magyarországon a színezőanyag-, tartósítószer- és ízfokozó mentes, jó minőségű füstöltárut. Kurunczi úr elmeséli Neked a saját- és a cége kalandos sztoriját.

Dr. Lenkei Gábor (Dr. Lenkei Egészségkultúra):
Előadásának címe: Üzletépítés küldetéstudattal
A gyógyszermaffia elképesztően lehengerlő támadásai ellenére a Dr. Lenkei Egészségkultúra vidáman él és virul. Lenkei úr elmeséli Neked, hogyan lehet magasan tartani a céges morált, és túlélni a legkeményebb támadásokat is megfelelő küldetéstudattal.

Markovich Béla (Mapei Magyarország):
Előadásának címe: Az őszinte elismerés művészete
Egy multi cégnél nem mindig a legőszintébbek az emberi kapcsolatok. Markovich úr elmeséli Neked, hogyan lehet igazi szeretettel, őszinte elismeréssel, emberközpontú, rendkívül sikeres csapatot építeni egy multi cégnél is.

Szász Sándor (OTKA srl, Románia):
Előadásának címe: Egy erdélyi húsüzem kalandjai
Mi van, ha a vezető hibás döntése következtében nagy bajba kerül a cég? Szász úr elmeséli Neked, hogy ‒ a hibás döntésből adódó komoly fizetéscsökkenés ellenére ‒ hogyan állt mellé a harmincfős csapata.

 

Tóth Péter (Lipóti Pékség):
Előadásának címe: Kis faluból nagy birodalom
A Lipóti Pékség ‒ a maga több mint kétszáz üzletével ‒ mára fogalommá vált Magyarországon. Tóth úr elmeséli Neked, hogyan tudta ezt a csodálatos birodalmat felépíteni egy kicsiny faluból.

 

Vajda Péter (Agrova):
Előadásának címe: Az üzleti etika magasiskolája
Bár a média hírei alapján azt gondolhatnánk, hogy a siker legbiztosabb titka, ha egy cégvezető lop-csal-hazudik, de érdekes módon ennek pont az ellenkezője az igaz. Vajda úr bebizonyítja ezt Neked, és megmutatja, hogy az etika a valódi virágzás alapja.

 

 

Program

Október 26. péntek:

 • 9:00 Csúcskonferencia indítás
 •  9:30 ‒ Nemes-Nagy Szilvia (Performia Magyarország): Hogyan találjak megfelelő munkaerőt?
  ‒ Dr. Lenkei Gábor (Dr. Lenkei Egészségkultúra): Üzletépítés küldetéstudattal
 • 11:00 Szünet
 • 11:30 ‒ Nagy Béla (Comline Budapest): Hogyan motiváljam az embereimet?
  ‒ Forray Nikolett (Balloon World Hungary): Személyzetfelvétel? ‒ Nem probléma
 • 13:00 Ebéd szünet
 • 14:30 ‒ Horváth Zoltán (Client Maker): Mihez kezdjek a bérrobbanással?
  ‒ Kurunczi János (Tóalmási Kolbász): Hordár kocsitól a milliárdos húsipari cég ügyvezetői székéig
 • 16:00 Szünet
 • 16:30 ‒ Laczkó Péter (Lawrence & Bennett): Hogyan építsek magam alá támogató menedzsmentet?
  ‒ Markovich Béla (Mapei Magyarország): Az őszinte elismerés művészete
 • 18:00 Vacsora szünet
 • 19:30 ‒ Kasza Tamás (Négy Évszak Training): Konfliktusok. Édes Istenem! Mit csináljak velük?
  ‒ Barta Attila (Malen-Florin cégcsoport): Bukott szocialista nagyvállalatból profi cég
 • 21:00 Zárás

Október 27. szombat:

 • 9:00 Napindítás
 • 9:30 ‒ Piroska Gyula (Seminar Consulting): Országos, nagy, titkos bejelentés
 • 11:00 Szünet
 • 11:30 ‒ Makó Gábor (Goodwill Group): Hogyan teremtsem meg a csapatösszhangot?
  ‒ Tóth Péter (Lipóti Pékség): Kis faluból nagy birodalom
 • 13:00 Ebéd szünet
 • 14:30 ‒ Piroska Gyula (Seminar Consulting): Hogyan váljak valódi vezetővé, akit követnek az emberek?
  ‒ Vajda Péter (Agrova): Az üzleti etika magasiskolája
 •  17:30 ‒ Vincze Róbert (Seminar Consulting Románia): Hogyan kreáljak gyors, pontos információáramlást
  ‒ Szász Sándor (OTKA srl, Románia): Egy erdélyi húsüzem kalandjai
 • 18:00 Csúcskonferencia zárás

Az esetleges műsorváltozás jogát fenntartjuk.

 

Mit veszítesz azzal, ha nem jössz el?

 • Elveszítheted a legjobb embereidet.
 • Meglehet, hogy kínkeservesen és lassan fogsz új munkaerőt találni.
 • Rengeteget költhetsz toborzásra és sok időd elmegy az új emberek képzésével.
 • Nem biztos, hogy megtalálod egyedül a működő motivációs eszközöket, így motivációs stratégia és motivációs technikák nélkül maradsz.
 • Lemaradsz arról, hogy tapasztalt cégvezetőktől tanulj első kézből.

Mit nyersz azzal, ha eljössz?

 • Tudni fogod, hogyan toborozz bármikor megfelelő munkaerőt.
 • Nem lépnek le a lelkesen dolgozó embereid egy kicsit magasabb fizetésért.
 • Érteni fogod, mit kell tenned a munkatársaid motiválásáért.
 • Rájössz, hogyan leszel példaértékű vezető, akit követnek!
 • Új lendülettel és tudással győzöd le az eddig óriásinak tűnő akadályokat.
 • Képes leszel egy támogató, szeretetteljes légkört varázsolni a cégedbe, ami miatt mindenki szeret bejárni dolgozni, beleértve Téged is.

Kedves Cégvezető Barátom!

Nagyon sok szeretettel várlak erre a fantasztikus rendezvényre, a 6. Országos Cégvezetői Csúcskonferenciára. Hozd Magaddal a cégtársadat és a legfontosabb kollégá(i)dat!
Találkozunk október 26-án!

Az Erő legyen Veled:

 

 

A cégvezetők barátja
Hogy ne érezze magát
egyedül a cégvezető

Jelentkezz most!

 • Időpont: 2018. október 26-27. (péntek-szombat)
 • Helyszín: Lurdy Ház 9. terem (A Cégvezetői Csúcskonferencia résztvevőinek ingyenes parkolás)

Árak

Időszak Jegyár (első fő) Jegyár második főnek, vagy további fő résztvevőknek
Október 20-ig 55 000 Ft + Áfa 44 000 Ft + Áfa
Október 21-től 60 000 Ft + Áfa 48 000 Ft + Áfa

Az ár nem tartalmaz étkezést, bekészítést. A szünetekben rendelkezésre áll a Lurdy Ház több mint húsz étterme és kávézója.

A helyedet a jelentkezésedet követő 3 napon belüli előre utalással tudod lefoglalni. A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.

Jelentkezz most!

 

Országos Cégvezetői Csúcskonferencia (CSK) 60 000 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Nettó végösszeg:
0 Ft
Áfa összeg:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük válaszd ki a konferencia időpontját!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, írd be számokkal hány fővel jelentkezel a konferenciára!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!