Ajándék a személyes Bázis tréninghez

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

Ajándék ismétlés a Bázis tréning mellé

Mi arra készülünk, hogy hamarosan újra személyesen találkozhatunk a tréningeken!

Nagyon várjuk hogy a sikeres online tréningek mellett
újra személyesen a Hotel Stációban találkozhassunk Veled.

Szeretnénk buzdítani Téged arra, hogy gyere el ismételni minél hamarabb, találkozzunk!

Buzdítás: Ajándék ismétlési lehetőség!

cegvezetoi trening szemelyesen
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

Biztosan van olyan körülötted, aki hasznát venné a Bázis tréningen tanultaknak!

Hozd el őt tréningre, és így Tiéd az ajándék ismétlési lehetőség!

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

Részletek

 • A tréningeken járó kedvezményes áron juthatsz hozzá a Bázis tréningekhez. 1 fő esetén ez 280.000Ft helyett 215.000Ft + Áfa.
 • Jelentkezési határidő: április vége.
 • Ez a lehetőség személyes Bázis tréningeknél elérhető
 • Bármelyik személyes Bázis tréning befizetése esetén jár ez az ajándék, bármennyit is fizetnél be.
 • Amennyiben ez lenne az első Bázis tréninged, akkor is tiéd lehet az ajándék ismétlési lehetőség, amit 1 évig felhasználhatsz.
 • Az új Bázis tréning befizetése lehet saját magad részére, kollégád részére vagy cégvezető barátodnak…

Például, Te már elvégezted a Bázis1 tréninget. Lecsapsz most egy helyre a következő személyes Bázis2 tréningen. Mi megajándékozunk egy Bázis1 ismétléssel.

De az is lehet, hogy egy kollegádnak veszel Bázis1 tréninget, és eljössz vele ismételni, ami így Számodra ingyenes. 

Sőt, most kivételesen még azt is megengedjük, hogy egy cégvezető barátodat küldd el egy számára új Bázisra, és Te zsebeld be az ajándék ismétlést. 

Érdemes áprilisban lefoglalni a helyedet, mert sok cégvezetővel beszéltünk, akik hónapok óta az élő, azaz személyes tréningeket várják. Gyorsan be fognak telni az első személyes képzések!
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-3nwbgj’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-khlw854j’ admin_preview_bg=”]

Megrendelek kedvezményesen egy Bázis tréninget, és

kérem az ajándék ismétlést! 

1 fő részére: 280.000Ft helyett 215.000 Ft+Áfa

[/av_textblock]

[av_button label=’Bankkártyával fizetek’ link=’manually,https://sf.csucskonferencia.hu/t/r/bazis-trening-ajandek’ link_target=” size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-3ly80c’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Utalással fizetek’ link=’manually,https://sf.csucskonferencia.hu/t/r/bazis-trening-ajandekkal’ link_target=” size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2k44ik’ admin_preview_bg=”]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

 • Ha több tréninget szeretnél, töltsd ki az alábbi űrlapot, mi felhívunk, hogy megtudd hogyan alakulnak az árak.

Ha kérdésed van

töltsd ki az alábbi űrlapot és keresni fogunk a válasszal.


[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

Vagy hívd föl kapcsolattartódat:

Zsákai Márk +36 70 413 55 18

Gabelics György: +36 30 541 6115

Belcsik Kata/Nagy Zsolt: +36 20 964 8278

Horváth Mónika: +36 30 407 1163

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

.

Bázis tréningek tartalma

Bázis1 tréning tartalma

Első nap: Törvények

Bevezetés
Melyek egy cég hosszú távú és jó minőségű túléléséhez szükséges kulcsadatok? Mit kell tudnia egy cégvezetőnek, és mit nem, ha azt akarja, hogy a cége ne járjon úgy, mint a kezdő vállalkozások 90%-a? Megnézzük, hogy mire van szükség egy jó cégvezetői döntéshez.

A szervezet
Miből áll egy szervezet, mi az ideális képe? Miután ezt röviden tisztáztuk, automatikusan összehasonlítod majd a fejedben lévő képpel, ami a jelen helyzetet mutatja a cégedben. Lesz olyan, ahol ez távol lesz egymástól, de lesz olyan terület, ahol közelebb lesz. A tréningen nem fog más történni, mint hogy mutatunk egy útvonalat, a jelen helyzettől az ideális kép irányába.

A növekedés alapelvei
Kell-e növekednie egy cégnek? A tréningen meg fogod kapni a megdöbbentő választ. Megtanítjuk, hogy mennyit és hogyan kell növekedni, és választ kapsz arra a kérdésre is, hogy mi hoz növekedést, ha a cégvezető ezt éppen nem tudja elérni.

A termék
Megnézzük, hogy a legtöbb cég mit vár el rosszul az alkalmazottaktól a munkájukat illetően. Sok munkát várjunk a munkatársaktól, vagy eredményeset? A válasz meglepő lesz.

A csere
Mi az, ami meghatározza egy cég bevételét? A marketingje? A munkatársak munkája? Nem. Valami egészen más. Ebben a témakörben eláruljuk, hogy miért jár rosszul a lógós munkatárs, és lesz egy fura kérésem is feléd. Ne legyél tisztességes, mivel a legtöbb üzlet és tevékenység a „tisztességes csere” alapján működik, és még lehet, hogy ez is kevés! Hogy ezt hogyan értjük, azt a tréningen megérted majd.

Jutalmazás és büntetés
Szükséges-e jutalmazni az alkalmazottakat, ha igen, hogyan és mennyit? Igen, de nem mindegy hogyan, és milyen helyzetekben. A témakör végére pontosan tudni fogod, hogy kit és mikor kell jutalmazni, kit kell büntetni. Ebben a témakörben térünk ki arra is, hogy mit kell tenni akkor, ha egy cég több üzletágban is érdekelt.

A felelősség
Mit jelent egy cégben az, hogy felelősség? Hibáztathatóság, számonkérhetőség, önállóság? A tréningnek ebben a részében megnézzük, hogy mi köze a felelősségnek ahhoz, hogy jelenleg hol áll a céged, és beleássuk magunkat abba is, hogy miként teszi tönkre az embert a „Nem én vagyok a felelős érte.” hozzáállás.

A belső kommunikáció

Elégedett vagy a cégen belüli kommunikációval és információáramlással? Megtanítjuk, hogy hogyan lehet felgyorsítani a szervezetet.

A szervezés alapelvei, szervezési tábla
Létezik egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a munkatársak csak olyan tevékenységeket végezzenek, amelyek bevételt hoznak, és azokat a tevékenységeket biztosan elvégezzék. Ez után a rész után Te is biztosan úgy mész haza, hogy tudni fogod, hogyan lehet logikusan, átláthatóan és kontrollálhatóan felépíteni egy céget.

Második nap: Eszközök

Hatékonyság
Ha szenvedsz attól, hogy nincs elég időd, tele vagy el nem végzett feladatokkal és meg nem valósított ötletekkel, akkor ez a rész is nagyon értékes lesz a Számodra. Átvesszük azt, hogy hogyan szüntethető meg a kapkodás, a stressz, valamint a lassú, és pontatlan információáramlás.

A vezető
Mit kell tennie egy vezetőnek, és mit nem?

Az irányelvek
Létezik egy egyszerű eszköz arra, hogy minden munkatárs ugyanazokkal a célokkal és tudással rendelkezzen, mint amivel a vezető rendelkezik. Ezzel az eszközzel el fogod érni, hogy a munkatársaidból valódi CSAPAT váljon.

A posztleírás
Milyen a valóban működő munkaköri leírás? Van-e tennivalója egy cég vezetőjének ezen a területen? Igen, van.

A megértés háromszöge
Ebben a részben egy nagyon komoly eszközt adunk a kezedbe, amivel tudatosan ki lehet alakítani a megértést és a bizalmat a munkatársak között. Tudni fogod, hogy mit kell csinálni azzal a kollegával, akivel nehéz beszélni, aki ellenszenves, akivel sokat vitázol vagy csak egyszerűen túl távolságtartó.

A vezető életének fázisai
A vezető gyakran megpróbál számos posztot ellátni és ezáltal sok területet figyelmen kívül hagy. Ez után a rész után meg fog változni a cégvezetésről alkotott véleményed. Látni fogod, hogy hogyan lehet úgy kijönni a napi operatív teendőkből, hogy közben teljes kontroll legyen a szervezeten.

Etika, erkölcs és morál
Végignézzük, hogy ezek a fogalmak vajon mit jelentenek, és hogy miként lehet elérni, hogy működjenek a cégedben. Meg fogod érteni, hogy a becsületes út, és a tisztaság milyen logikus kapcsolatban áll a sikerrel.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

.

Bázis2 tréning tartalma

1. Célok
Miért van az, hogy csak olyan keveseknek sikerül elérni a céljaikat? Mit kell ahhoz tenni, hogy a céljaid egy az egyben megvalósuljanak? Az ARK háromszög után most bemutatkozik a Játszma háromszöge, amivel megérted, miért tartasz ott, ahol éppen vagy.

2. Motivációs skála
Vajon mi motivál egy dolgozót? A pénz? A siker? Az elismerés? Semmi? Jó lenne tudni. A Motivációs skála megadja a választ e kérdésekre.  És ami megdöbbentő: a skála megértése után látni fogod, hogy melyik kollégádra mennyire számíthatsz a jövőben.

3. Személyzetfelvétel
Egy üzletember tud a semmiből valamit csinálni. Viszont van az embereknek egy olyan csoportja, akinek az a célja, hogy a valamiből csináljon semmit. Ha egy ilyent veszel fel a cégedbe, annyi Neked. Ebben a részben megmutatjuk, hogy hogyan találod meg a jó embereket. Ha gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan lehet már a felvételi interjún megállapítani a jelöltről, hogy valóban jó munkatárs lesz-e, akkor most megtudod rá a választ.

4. Munkatársi gyűlés
Mit kell ahhoz tenni, hogy ez ne egy semmirevaló, időpocsékoló értekezlet legyen? Ahogy az egyik ügyfelünk mondta, ne fingfűrészelés legyen. Megmutatjuk, hogy milyen lépésekből kell állnia egy munkatársi gyűlésnek, és hogy mit kell ahhoz tenni, hogy a termelésen is meglátsszon a munkatársi gyűlésbe fektetett idő.

5. Tónusskála
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a tréning után érthetővé, kiszámíthatóvá és előre jelezhetővé válik az alkalmazottak vagy egy üzleti partner magatartása. Ránézésre tudni fogod, hogy hogyan reagál egy problémára,  hogy mit bízhatsz rá, vagy akár még azt is, hogy milyen az ágyban. (tényleg 🙂

„A tanultak birtokában jobban meg tudom ítélni az embereket. Ezáltal koncentrálni tudom az energiát azokra az emberekre, akik termelnek, és azokra a feladatokra, melyek emelik a statisztikát.”

Kerék Tamás, tulajdonos, Ecoroll Kft.

6. Pénzügyi rendszer

Mi az oka annak, hogy sokszor, amikor egy ügyvezető és a könyvelője beszélgetnek, bár mindkettő magyarul beszél, mégsem értik egymást? A Bázis2 tréning megadja e kérdésre a választ. Megmutat egy olyan egyszerű, a józan paraszti észen alapuló pénzügyi rendszert, mely teljes kontrollt ad a pénzügyi területre, kiküszöbölve a könyvelés nem mindig épelméjű mechanizmusait. Te tudod például hétről hétre, hogy áll a céged pénzügyileg, merre tart valójában? Konkrét megoldást kapsz arra, hogy hogyan lehet a kintlévőségeket tudatosan csökkenteni, hogyan lehet a költségeken kívül még tartalékot is képezni.

7. PR, Marketing
Ma Magyarországon a marketing egy kicsit olyan, mint a foci: mindenki ért hozzá, mégse megy. Az egész zűrzavaros és túlbonyolított. És akkor még nem is beszéltem a PR-ról. Hogy függ össze ez a két dolog? Melyik mire való? Mi az, ami még ezeknél is több bevételt hoz a cégednek? A Bázis2 tréningen megtanulod ezeknek a területeknek az összefüggéseit. Megmutatom a PR- és Marketingstratégia alapjait.

8. A hullámvasutas állapot kezelése
Talán Te is érezted már, hogy „egyszer fenn, egyszer lenn” vagy, néha jól mennek a dolgaid, máskor nem, néha jó kedved van, máskor pedig rossz. Ez egy hullámvasutas állapot. A tréningen megtanulod, hogy ennek mi az oka, és azt is, hogy hogyan tudod elérni, hogy ne legyenek hullámvölgyek. Ez kőkemény Etika lesz, és bizony, lesznek fájdalmas felismeréseid.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2f98pw’ admin_preview_bg=”]

.

Bázis3 tréning tartalma

További admin eszközöket és adatokat tanulunk ahhoz, hogy prosperáljon a céged. A Bázis1 tréninget elég kemény Etika adatokkal zárjuk. A Bázis2 tréning megint csak igazán mellbevágó Etika adatokkal ér véget. A Bázis3 tréning viszont az Etika magasiskolájával végződik. A Működési állapotokat és a hozzájuk tartozó megoldó képleteket tanuljuk meg.

–  Statisztikai rendszer: Te vagy a céged pilótája. Jelenleg műszerek nélkül, vakrepülésben vezeted. Alakítsd ki a pilótafülkéd műszerfalát! A megfelelően kialakított statisztikai rendszer segítségével pontosan látod, hogy merre tartasz, mi az, ami jól működik és mi az, ami nem a cégedben.

–  Az etika magasiskolája: Az élet egy adott területén mindig valamilyen Működési állapotban vagy. Ez a tizenegy állapot a Zűrzavartól a Hatalomig terjed. Vajon a Te céged milyen állapotban van? Mit kell tenned, hogy mindig eggyel följebb lépj a Hatalom irányába?

–  Miért olyan hülyék az embereid?: Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan hülyék az emberek? Volt már Veled olyan, hogy Magadban azt kérdezted, hogy lehet így gondolkodni? Hogy lehet ilyent csinálni? Hogy lehet valaki egyáltalán ilyen?

Hitler másfél éves korában egy tündi-bündi kisfiú volt. Mi történt vele, hogy olyan vadállat lett belőle?

Ha „Az ember mindig jól dönt!”, akkor miért döntesz sokszor mégis rosszul? Mi a megoldás?

A fentiekre választ kapsz a Bázis3 tréningen!

–  Fúró, gyalu, kalapács: Ha megkérdezel egy asztalost, hogy melyek az eszközei, a szerszámai, el fogja Neked mondani, hogy: fúró, gyalu, kalapács.

De vajon melyek egy vezető eszközei? Vajon Te fel tudnád-e sorolni őket? Egyesével végigvesszük mindegyiket a Bázis3 tréningen!
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-3nwbgj’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-khlw854j’ admin_preview_bg=”]

Megrendelek 280.000Ft helyett

kedvezményes áron egy Bázis tréninget, és

kérem az ajándék ismétlést! 

280.000Ft helyett 215.000 Ft+Áfa

[/av_textblock]

[av_button label=’Bankkártyával fizetek’ link=’manually,https://sf.csucskonferencia.hu/t/r/bazis-trening-ajandek’ link_target=” size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-3ly80c’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Utalással fizetek’ link=’manually,https://sf.csucskonferencia.hu/t/r/bazis-trening-ajandekkal’ link_target=” size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2k44ik’ admin_preview_bg=”]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-khlw854j’ admin_preview_bg=”]
.

Ha több tréninget szeretnél, hívd föl kapcsolattartódat, hogy megtudd hogyan változnak az árak:

Zsákai Márk +36 70 413 55 18

Gabelics György: +36 30 541 6115

Belcsik Kata/Nagy Zsolt: +36 20 964 8278

Horváth Mónika: +36 30 407 1163

Találkozzunk hamarosan!

[/av_textblock]

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top