Cégteszt

Megmutatja céged erősségeti és gyengeségeit

A cégteszt feltárja a kritikus pontokat, hogy mi köti le a figyelmedet Cégvezetőként, és azt szabadítjuk fel számodra, ami a legdrágább: az idődet.

Egy lánc teherbíró képességét a leggyengébb láncszem adja meg. Elég egy hibás láncszem egy hosszú láncon. Az a lánc nem fog több súlyt elbírni, mint az az egy szem. Hiába nagyon erős a többi láncszem! Nincs ez másképp egy cégnél sem. Csak sajnos egy cégnél nem olyan egyszerű megtalálni, hogy melyik a leggyengébb terület. 

Ha egy szempillantás alatt meg tudtad volna találni, és kezelted volna, akkor most nem állna fenn probléma. A leggyakoribb a cégeknél, hogy ha probléma van, vagy nincs elég bevétel, akkor kizárólag az értékesítésben keresik a hibát. 

Az első és egyértelmű ok, mindig az értékesítés. De ha jobban mögénézünk a dolgoknak, előfordulhat, hogy azt fogjuk találni, hogy egészen máshol van a probléma gyökere. Lehet, hogy a pénzügyön? Vagy a gyártáson/szolgáltatáson? Vagy panaszkezelésen?  

Amikor kiderül, hogy mi az, ami erősíti és mi az, ami gyengíti a működést, AKKOR lehet helyes döntéseket hozni, és helyesen cselekedni.

Kitöltés után ki fog derülni, mely pontokon és hogyan kell fejleszteni a vállalkozást, hogy az SIKERESEBB, STABILABB és NYERESÉGESEBB legyen.

Ehhez kapsz segítséget Konzultánsunktól, aki kiértékeli Neked a cégtesztet.

A teszt helyes eredménye érdekében arra kérünk, hogy a cég vezetője vagy tulajdonosaként töltsd ki a tesztet. A Cégteszt kiértékelése konzultánsunk segítségével egy személyes, vagy online konzultáció keretében történik. A teszt kitöltése után kollégánk telefonon felveszi veled a kapcsolatot. A teszt kitöltésével és az utána következő kiértékeléssel kapcsolatban nem terhel semmilyen költség.

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

A teszt 100 ehhez hasonló mondatot tartalmaz.
Ezekről kell eldöntened, hogy igaz-e vagy hamis.

cegteszt
 1. Biztosíts magadnak 15-20 percig egy nyugodt környezetet, ahol nem fognak megzavarni a teszt kitöltése közben.
 2. Győződj meg róla, hogy minden
 3. Minden mondatnál tegyél jelölést. Ahol kétséged van, hogy a válasz „igen”, „nem”, „talán” ott azt a választ jelöld meg, amelyiket leginkább igaznak érzed. mondatot értesz. Annyiszor olvasd el a mondatot, ahányszor csak szükséges.
 4. Egy-egy mondatnál ne időzz túl sokáig. Amint megérted, válaszolj rá, majd folytasd a következővel.
 5. Akadhat olyan kérdés, amelyre korábban másképp válaszoltál volna, mint ma. Ilyenkor habozás nélkül aszerint válaszolj, ahogyan
  MOST GONDOLOD.
 6. Három felelet közül választhatsz. 
   I   = „Igen”       Ebbe az oszlopba tett jelölése azt jelenti:  „mindent összevetve „igen” vagy „egyértelműen igen”.
  N  = „Nem”      Ebbe az oszlopba tett jelölés azt jelenti: „mindent összevetve „nem” vagy „egyáltalán nem”.
  T  =  „Talán”     Ebbe az oszlpba tett jelölés azt jelenti: a felelete se nem határozott „igen”, se nem határozott „nem”.
 7. A kitöltés asztali gépen javasolt. 
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre