Haladó kommunikációs tréning

- A Kommunikációs tréning gyakorlatai speciális készséget fejlesztenek ki a kommunikáció egy-egy alapterületén. -

Probléma

Elmélyítés

Most elsajátítod a kommunikáció feletti kontroll művészetét. Ez a tudás nélkülözhetetlen az életben.

Az emberi kapcsolatokban a kommunikáció a legfontosabb. A kommunikáció az, amellyel megoldod a problémáidat. A sikered a kommunikáció valódi alapjainak tökéletes megértésétől, majd azok begyakorlása után, annak használatától függ.

A Kommunikációs tréning gyakorlatai speciális készséget fejlesztenek ki a kommunikáció egy-egy alapterületén. A gyakorlatokat kötött sorrendben fogod végrehajtani. Mindegyik a korábbiakra épül, és mindegyiket elsajátítod, mielőtt a következőre lépnél.

Így végezve a gyakorlatokat, nem csupán azokat a rossz kommunikációs szokásokat vagy viselkedési formákat fogod észrevenni és leküzdeni, amelyeket korábban fejlesztettél ki, hanem megtanulsz hatékonyan kommunikálni is.

Ezekkel a kommunikációs képességekkel magabiztosan tudsz irányítani egy másik embert. A végére képes leszel pusztán kommunikációval kezelni a különböző helyzeteket.

De vigyázz! Itt nem ügyes kis trükköket fogsz megtanulni, hanem nagyon keményen fogsz dolgozni, hogy szembenézz a saját kommunikációs félelmeiddel és átlépd a gátjaidat. A komfortzónádon kívül leszel. Csak akkor olvasd el a részleteket, ha ezt vállalod.

Plusz infó: Muszáj elmondani, miben más, de magyarul. 😀

Megszületett a Kommunikációs tréning folytatása, a Haladó kommunikációs tréning. Annyira haladó, hogy csak olyanok vehetnek részt rajta, akik elvégezték a Kommunikációs tréninget.

Itt megtanuljuk, milyen érzelmi skálán, érzelmi tónuson mozognak az emberek. Ez a kommunikációs eszköz a Tónusskála. Megtanulod felismerni, hogy a másik személy a Tónusskála melyik szintjén van. Aztán begyakorlod, hogyan tudsz az ő szintje felett fél tónussal, a parancs zónájában kommunikálni.

A kommunikációs tréningen

A kommunikációs tréningen 7 kemény gyakorlattal bedrilleztük a kommunikáció alapjait. Ez az új tréning lesz a folytatás. Itt további drillekkel az alábbi képességeket fogod megszerezni:

 • Tovább beszéltetni a másikat
 • Látszólag válaszolni egy kérdésre, anélkül, hogy ténylegesen megválaszolnád
 • Véget vetni a másik kérdezősködésének
 • Elkezdeni egy beszélgetést
 • Szóra bírni egy szótlan személyt
 • Visszatéríteni valakit a tárgyhoz
 • Elterelni a beszélgetést egy másik témára
 • Kezelni egy kommunikációval kapcsolatos zaklatottságot
 • Simán és ténylegesen befejezni egy beszélgetést, amikor a másik csak beszél, csak beszél, csak beszél…

A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

 • NEM egy előadás, mint a többi tréningünk, hanem két nap tömény gyakorlás.

 • NEM való a „puhapöcs” embereknek, mert kőkemény helyzeteket is gyakorlunk.

 • NEM csak megismertet az úttal, hanem megtanít járni rajta.

 • NEM csak egy ember előadása, hanem tanfolyam-felügyelők is segítenek rajta.
GYH6619
2 nap gyakorlati tudást
bekeszites
4 csillagos vendéglátást
svedasztal2
2 svédasztalos ebédet
jegyzetfuzet
1 jegyzet füzetet, 1 tollat

Ismétlési lehetőség

Ha bármikor szeretnéd megismételni a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ismétlőárat, ami 38.000 Ft + 27% ÁFA.

Halasztás

Ha mégsem tudsz részt venni a képzésen, és ezt írásban jelzed számunkra a tréning előtt minimum nyolc munkanappal, a befizetett pénzedet fel tudod használni valamelyik másik szolgáltatásunkra. Ha nem jelzed időben, hogy mégsem tudsz jönni, akkor az új szolgáltatásra ki kell fizetned annak a költségárát.

Limitált létszám

A Haladó kommunikációs tréningen maximum 56 fő tud részt venni.

Mennyibe kerül?

- Ha más kollégát is hozol Magaddal, kedvezményt kaptok.
De ugye tudod, hogy csak a Kommunikációs tréninget végzett személy vehet részt rajta. -

A helyedet a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül, előre utalással tudod lefoglalni. A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra. (A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.)

Mikor lesz?

2023. november 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00

Hol lesz?

Hotel Stáció****
konferencia központ
Vecsés, Széchenyi utca 20.

Mikor lesz?

Döntsük el együtt! Ingyenes telefonos konzultációt szeretnék. 2023. október 6-7. (péntek-szombat) 9:00-18:00 2023. november 3-4. (péntek-szombat) 9:00-18:00 2023. december 1-2. (péntek-szombat) 9:00-18:00

Gabelics gyorgy foto 001

Ki lesz az előadó?

Az előadó Gabelics György lesz. Több, mint tízéves vezetői és értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetesmarketing-piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsmentrendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a Bázis1 tréninget és Az értékesítés titkai tréninget. Mellesleg ő a Seminar Consulting értékesítési vezetője is.

100 %-os
Pénzvisszatérítési garancia!

Mi komolyan vesszük!

Szerződésben is vállaljuk!

Jelentkezés a Haladó kommunikációs tréningre:
2023. november 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00


Kommunikációs tréning jelentkezés menete

1.

Kitöltötted
a fenti űrlapot!

2.

Kolléganőnk
felhív telefonon.

3.

E-mailben díjbekérő levelet küldünk.

4.

Amikor utalásod megérkezett, e-számlát küldünk.

5.

A tréning előtt e-mailben meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.
Scroll to Top