A haldokló anyós esete a pókkal

A feledhetetlen Hofi Géza örökérvényű poénja adta ennek a könyvnek ezt a címet. Mert Piroska Gyula a tréningjein, és a könyveiben szórakoztatva tanítja és segíti a cégvezetőket. A könyv az ő egy évnyi Hétzáró gondolatait tartalmazza. Hatalmas hírlevél listája olvassa hétvégenként őket. Rövid, könnyed, szórakoztató, mégis mély gondolatokat adó írások. A legjobb megnyitási arányt „A haldokló anyós esete a pókkal” tárgysorú Hétzáró gondolat hozta. Ezért ez a könyv címe.

Néhány fejezetcím:

  • Kit emelj ki vezetőnek?
  • Ezt csak akkor olvasd el, ha bátor vagy!
  • Tavalyelőtt elutasítottam Donald Trump ajánlatát
  • Hogyan gondolkodj bőségben?
  • Fenyő Miki álma megvalósult
  • Ne hányd nyakon embertársaidat

Előszó

Kedves Barátom!
Hatodik éve már, hogy minden hétvégén írok egy Hétzáró gondolatot cégem hírlevél listájának. Mára már romániai frencsájz partnerem, Vincze Robi is küldi a saját hírlevél listájára őket.
Magyarul és románul is!
Így ‒ Robinak köszönhetően ‒ nemzetközivé váltam. Ez nagy öröm a számomra, mert szeretnék minél több emberhez kommunikálni. Hogy örömet okozhassak, hogy megváltoztathassak életeket, hogy megnevettessek, hogy szórakoztassak, hogy elgondolkodtassak. 

Meg persze, elárulom, hogy a saját magam szórakoztatására
is írom ezeket a Hétzáró gondolatokat. Nagy fegyelmet igényelnek. Hiszen az elmúlt több mint öt évben összesen kétszázhatvankilencet írtam. Ha esett, ha fújt, minden hétvégére jutott egy.

De ezzel együtt nagy élvezetet, szellemi kihívást is okoz mindez nekem. Az emberben írás közben jobban megfogalmazódnak, leülepednek a gondolatok. A látókörömet, a műveltségemet is tágítja, hiszen gyakran alaposan utána kell néznem a Google-ben az adott témakörnek.

De a legnagyobb örömet mindig az olvasói visszajelzések okozzák. Olyankor büszke vagyok és boldog.

Ilyeneket írnak nekem:

„Évek óta, hétről-hétre kapom tőled a Hétzáró gondolatokat.
Még sohasem jeleztem vissza Neked, hogy „Köszönöm” vagy hogy „Ez jó volt”, vagy bármi mást. Most szeretném tudatni Veled, hogy borzasztó sokat jelentenek a gondolataid. Egyszerűen jó őket olvasni. És mindig, kivétel nélkül mindegyikben van valami felébresztő, felrázó, elgondolkodtató vagy éppen cselekvésre késztető momentum. Ha csak annyi, hogy jobban ölelgessem meg a szeretteimet aznap, már elértél egy változást.
Nagyon sok örömet és jóságot kapok tőled az éteren keresztül! Igazi nagyság vagy, aki az olvasóinál eléri azt ‒ és remélem nincs  kivétel ‒, hogy valami történik velük. Elmozdítod őket egy olyan irányba, ahol barátság, becsületesség, kedvesség, őszinteség és egyéb magasztos erények vannak jelen, amelyeket Te sugárzol.
Nagyon köszönöm minden gondolatodat!
Eszembe jutott egy kódex egyik pontja, mely szerint Te, Piroska Gyula, méltó vagy bármikor, bárki bizalmára!!!”
Aschenbrenner Marcsi

„Ezzel a leveleddel ‒ ha eddig nem tetted volna (pedig már megtetted :) ) ‒ beloptad magad az én lelkem legmélyén található IGAZ SZERETET CSARNOKÁBA! Az igazlátásod, a példamutatásod, az emberszereteted olyan gyönyörűen kifejezésre juttatod, amire csak a legnagyobbak képesek! Te az vagy!”
Gärtner Péter

„Néha-néha megállok az élet rohamában, és elolvasom egy-egy bejegyzésedet. Tetszenek ezek a sztorik. Ez a mostani volt az, ami annyira megtetszett (főleg a zárómondat miatt), hogy akkor már csak dobok egy kommentet.
Gyula! Tök jó olvasni, hogy az életben ilyen apró kis momentumokból le tudod vonni a pozitív következtetést, tanácsot, lehetőséget.”
Gyorgyevics Márkó

„Én nem sok ilyet olvasok, de ezt a könyvet nem tudtam letenni. Sokat nevettem, sokat könnyeztem rajta és sokat tanultam belőle. Mindegyik írás könnyed és nagyon élvezetes volt. Igazi olvasmány, igazi tudástár, és óriási affinitás sugárzik belőle.”
Vajda Péter

„Lehet, hogy nagyon szentimentális hangulatban ért a december 2-i Hétzáró gondolata, de nem bírom ki, hogy ne mondjam el Önnek azt, hogy mennyire tetszett! :)”
Kővári Andrea

„Hát Te aztán megint kitettél magadért!
Annyira gyönyörűek és kincsek ezek a hétvégi írásaid, hogy egyedül ezekért érdemes volt megszületned! Legyél nagyon-nagyon büszke arra, hogy milyen nagy segítséget adsz az embereknek! Én meg arra vagyok büszke, hogy olvashatlak minden héten! :)”
Csőkör Irén

„Szeretném nyugtázni a munkádat és elmondani, hogy bár nem vagyok cégvezető, mégis nagyon sokat tanulok én is a Hétzáró gondolataidból. Mostanában gyakran beszélgetek üzletemberekkel, cégtulajdonosokkal, és meglepő módon hatékonyan tudok segíteni nekik egy-egy kérdéssel vagy egy-egy a Hétzáródból elcsent mondattal.”
Kovács Viola

„Kedves (nekem egyelőre) Ismeretlen Gyula!
Ez a Hétzáró gondolatod nagyon tetszett. (Nem mintha a többi nem tetszett volna eddig.) Ebből az engedélyeddel, vagy anélkül, (elnézést) de megint valamit kihasználnék a szlovák, a magyar, a cseh, a lengyel, a román és a német kollégáim iskolázására, motivációjára. KÖSZÖNÖM , hogy vagy és írsz. Egy szurkoló a messzi Kassáról.”
Seszták János

„Köszönöm ezt a hétzáró gondolatodat. Persze, a többivel együtt. De ezt valahogy olyan közelinek éreztem. És csak írni akartam valami emberit. Hogy köszönöm a megosztott gondolataid. Számomra ez egyfajta bátorságot takar, amit csodálok. Talán nem is tudatosítjuk, milyen sokat tudunk egymásnak
segíteni. Tudom, mindenikünk csak a maga útján-módján haladhat. De sokat számít egy kis átsütő fény.
Ilyenkor megérzem, hogy Erő van!”
Szász Ilyésné, Melinda

Hát ilyeneket írnak nekem! Én meg meghatódok tőlük!
Én tényleg nagyon komolyan veszem a cégem általam megfogalmazott küldetését, melyet a csapatom minden héten ‒ a heti munkatársi gyűlésen ‒ kívülről elharsog:
Tréningekkel, könyvekkel és személyes törődéssel nagyon nagy
mértékben segíteni az üzletembereket, hogy egy nagyobb, szabadabb, élvezetesebb és méltóbb játszmát játszhassanak.

Persze „üzletemberek” alatt „üzletasszonyok”-at is értek. Meg még az ő kollégáikat is.
Hiszen, amikor eljön hozzánk egy cégvezető egy tréningre, úgyis azt mondja magában, hogy „Ó de kár, hogy ezt nem hallották a kollégáim.” És utána úgyis azt akarja, hogy a kollégái is részt vegyenek a tréningen.

Bár lassanként már csak a képzéseink felét tartom én, de attól még szeretettel invitállak Téged is rájuk.
– Ha jó csapatot akarsz Magadnak,
– ha azt akarod, hogy a Te fejeddel gondolkozzanak a kollégáid,
– ha hatékonyabbá akarsz válni,
– ha önjáró céget szeretnél,
akkor szeretettel várlak.

Nagyon szépen köszönöm Neked, hogy megvetted ezt a könyvet. Még jobban, ha el is olvasod. :)
Olvasd örömmel!
Remélem, hogy tetszeni fog!
Tegye jobbá és változtassa meg az életedet!

Kedves Barátom!
Jó olvasást kívánok!

Budapest, 2017. december 29.

Az Erő legyen Veled:

Piroska Gyula
A cégvezetők barátja,
Hogy ne érezze magát
egyedül a cégvezető

Ára:

4714 Ft + 5% ÁFA (4950 Ft)

Akciós ár:
2848 Ft + 5% ÁFA (2990 Ft)

Szállítás:
A GLS futárszolgálattal.

Szállítási határidő:
Maximum öt munkanap.

Szállítási költség:

750 Ft + ÁFA (788 Ft)

Fizetési lehetőségek:

  • Utánvéttel.
  • Megrendeléskor bankkártyával a CIB bank internetes felületén.

Számla:
A könyvvel együtt küldjük.

Hírlevél

A megrendeléssel egyidejűleg a vásárló automatikusan feliratkozik a Seminar Consulting hírleveleire. Ezekről bármikor le tud iratkozni.