2021 Félelmetes Halloween kedvezmények

Halloween Kedvezmények

A SEMINAR CONSULTINGNÁL!

2021. október 21-31-ig

Halloween akció a Seminar Consultingnál   „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!” előadás

25.000 Ft helyett 9.850 Ft

Online és személyes részvétellel is!

Részleteket és időpontokat lentebb találod.

(Árak az Áfa-t nem tartalmazzák.)

Bankkártyával fizetek>>                                       Utalással fizetek>>

Halloween akció a Seminar Consultingnál  Bázis tréningek

 

1 db 280.000 Ft helyett 195.000 Ft

     2 db 260.000 Ft/db helyett 185.000 Ft/db

ONLINE tréning 185.000Ft helyett 175.000Ft/db

3 db vagy a fölött hívd Kapcsolattartódat!

Most nem kell döntened mikor jössz, hiszen 1 éved van arra, hogy megérkezz a tréningre.

Részleteket és cégvezetőktől videókat lentebb találod.

(Árak az Áfa-t nem tartalmazzák.)

Bankkártyával fizetek >>                                       Utalással fizetek >>

 

Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!” előadás részletei:


Még nem voltál nálunk cégvezetői tréningen?

Kezdd itt a vezetői eszközök begyűjtését Halloween kedvezménnyel:

      Érezted már magad így:

 •     „Túlterhelt vagyok.”
 •     „Nincs időm semmire.”
 •     „Nem marad időm a családomra/sportolásra/magamra.”
 •     „El vagyok úszva a feladataimmal”
 •     „Sosem érem utól magam.”

Érdekel, mit tehetsz a fejlődésért?

Gyere el a Seminar Consulting „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!” című előadására, ahol négy órában meglátod, hogy mit lehet tenni! Az ország különböző településeiről utaznak erre az előadásra a cégvezetők, mert azt hallották, hogy azonnal használható, gyakorlatias módszerekkel ismerkedhetnek meg. 1. Volt már Veled olyan, hogy annyi dolgod lett volna, hogy azt sem tudtad melyikhez kapjál? Miért van az, hogy a munkaidő végén úgy érzed magad, mintha napközben nem csináltál volna semmit, pedig egész nap keményen dolgoztál? A napi tennivalók elveszik az idődet és energiádat a fontos, nagy horderejű és jövőt kreáló feladatoktól. Az előadás első részében logikusan megismered a fenti kérdésekben megfogalmazott problémát, ami gondot okoz minden cégvezető életében. Az előadás ezen részén meg fogsz döbbenni. Hogy miért? Ha eddig nem tudtad, hogy miért nincs időd, akkor most megtudod. Ha pedig eddig biztosan tudtad, hogy miért szenvedsz az időhiánytól, akkor most rá fogsz jönni, hogy rosszul tudtad. 2. Mi a megoldás arra, hogy az ember hatékonyan elvégezze a feladatait? Mit kell tenned ahhoz, hogy ne egy cégvezető, hanem apus vagy anyus menjen haza a családhoz esténként a munkából?

Mikor lesz?

Halloween akció a Seminar Consultingnál 2021. november 15. (hétfő) 09:00-13:00 2021. december 1. (szerda) 9:00-13:00 2022. január 18. (kedd) 9:00-13:00

2022. február 10. (csütörtök) 9:00-13:00 (online)

 

Jelentkezz MOST az előadásra!

Ha október 31-ig befizeted, 25.000 Ft+Áfa helyett 9.850 Ft+Áfa áron

vehetsz részt a „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!” előadáson a

Halloween kedvezménnyel.

Bankkártyával fizetek>>                                       Utalással fizetek>>

Bázis tréningek


Nagyobb lépésben szeretnéd fejleszteni a céged?

Jöjjenek azok a kétnapos cégvezetői képzések, melyekkel az összes csontvázat kiszeded a szekrényekből. Sőt, ha minden eszközt használsz, még a holtakat is felrázod a segítségükkel!

Bázis1 tréning


Hol tanultad a cégvezetést?

Gondolom, hogy az érettségi után beiratkoztál a Cégtulajdonosok és Cégvezetők Egyetemére. Ott öt év alatt elsajátítottad az elméletét, a gyakorlatát, az eszközeit és az alapanyagait egy cég irányításának. Szorgalmasan bejártál az előadásokra és sikeresen leszigorlatoztál a munkatársak kezeléséből, pénzbehajtásból, csapatépítésből. Ugyan! Sajnos a legtöbb magyar vállalkozás kényszervállalkozás. Vállalkozó barátunk annak idején jó szakemberként elégedetlen volt az alkalmazotti fizetésével, az idegesítő főnökével, a munkahelyi kötöttségekkel, és belevágott egy vállalkozásba. Így aztán kapott egy sokkal hülyébb főnököt: önmagát. Mert ugyan lehet, hogy Te jó szakember vagy, de a cégvezetés egy másik szakma, amihez szintén értened kellene. Te cégvezetőként, mivel más lehetőséged nincs, a nagybetűs ÉLET cégvezetői iskolájába jársz folyamatosan. Az ember kapott tíz nagy pofont balról, húszat jobbról, aztán hátulról százszor seggbe rúgták és így körülbelül tudja az irányt, hogy cégvezetőként merre felé kell menni. Persze ez sem elhanyagolható. De van még mit tanulni. Ennek most vége!

Mit szólnál ahhoz, hogy végre úgy fejleszthetnéd a cégedet, hogy gyakorlatias tudást kapsz hozzá?

A Bázis1 tréningen átbeszéljük a cég összes fontos területét. Azonnal használható, egyszerű eszközöket fogsz kapni
 • a hatékonyság javításához,
 • a feladatok kiosztásához és ellenőrzéséhez,
 • a munkatársak kezeléséhez.
Megtudod azt is,
 • hogyan lesznek önállóbbak a kollégáid,
 • és mitől működik jobban a cégben a kommunikáció.
Nézzük, elégedettek voltak-e a Bázis1 tréninggel a korábbi résztvevők: „A tréning hatására még intenzívebben fogjuk képezni a kollégákat. Ennek a képzésnek köszönhetően segítséget kaptam arra, hogy megtaláljam azokat a kulcsembereket, akikre támaszkodhatok. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a képzéssel. Ezt minden vezetőnek évente egyszer meg kell ismételnie, minden kollégának el kell végeznie. Ajánlani fogom minden partnerünknek, vevőinknek.” Barta Attila ügyvezető-tulajdonos, Florin Zrt. Ha ezen az úton haladnánk én, és mindenki ebben az országban, akkor egy stabil, biztos gazdaságú közegben élhetnénk. Csak ehhez a többiek is kellenek. De én már ezen az oldalon vagyok.” Kárpáti Zsolt szakértő, Mapei Kft.

Mikor lesz legközelebb Bázis1 tréning?

2021. október 26-27. (kedd-szerda) 9:00-18:00 (online)

2021. november 5-6. (péntek-szombat) 09:00-18:00

2021. december 3-4. (péntek-szombat) 9:00-18:00

 

Most nem kell döntened mikor jössz, hiszen 1 éved van arra, hogy megérkezz a tréningre. Mivel minden hónap elején tartunk Bázis1 tréninget, biztosan találsz megfelelő időpontot.

Jelentkezz a Bázis1 tréningre, fizesd be a díját 2021. október 31-ig, így megszerzed a félelmetesen kedvező Halloween árakat:

   • 1 db 280.000 Ft+Áfa helyett 195.000 Ft+Áfa
   • 2 db 260.000 Ft+Áfa helyett 185.000 Ft+Áfa/db
   • ONLINE tréning: 185.000 Ft+Áfa helyett 175.000 Ft+Áfa/db
Halloween akció a Seminar ConsultingnálTapasztalataink alapján, amikor elvégezted a tréninget, úgyis azt fogod mondani: „Ezt minden munkatársamnak hallani kéne!” Ezért tervezz inkább előre, és hozd el a kollégáidat is, úgyis együtt a legjobb tanulni. Ráadásul, ezzel megvolt az évi csapatépítő program is. Ha kettőnél többen jönnétek, hívd Kapcsolattartóinkat>>!

Bázis2 tréning

Hallgasd meg mint mond egy cégvezető a Bázis2 tréningről: Ha már voltál Bázis1 tréningen, akkor elég sokat tudsz az általunk használt Rendszerről, ami átfogja egy cég életének minden területét. De sajnos van egy rossz hírünk a Számodra. Van még tudás, ami itt hever nálunk, de most könnyen megszerezheted. Ez nem más, mint az általunk tanított magasabb szintű, válogatott tudásanyag. Ilyen kérdésekre fogsz választ kapni:
 • Mit kell ahhoz tenni, hogy a céljaid egy az egyben megvalósuljanak?
 • Mi motivál egy dolgozót?
 • Hogyan lehet már a felvételi interjún megállapítani a jelöltről, hogy valóban jó munkatárs lesz-e?
 • Mit kell ahhoz tenni, hogy a termelésen is meglátsszon a munkatársi gyűlésbe/értekezletbe fektetett idő?
 • Hogyan válhat kiszámíthatóbbá és előre jelezhetőbbé az alkalmazottak vagy egy üzleti partner magatartása számodra?
„Ismét teleírtam a füzetem hátulját ötletekkel. Olyan eszközöket kaptam, amikkel végre anyagilag is stabil céget építhetek. Jól tettem 3 éve, hogy elkezdtem változtatni az életemen, mert ma megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. KÖSZÖNÖM!” Somogyi Csaba tulajdonos/ügyvezető, Gravo Metal Kft. „Nagyon jól használható adatokat kaptam. A cégben és a családomban is tudom alkalmazni mindezt!” Kancsár Zoltán Ügyvezető-tulajdonos, Mould Kft.

Mikor lesz legközelebb Bázis2 tréning?

2021. november 16-17. (kedd-szerda) 9:00-21:00 (online)

2021. november 26-27. (péntek-szombat) 9:00-21:00

2022. január 21-22. (péntek-szombat) 9:00-18:00

Most nem kell döntened mikor jössz, hiszen 1 éved van arra, hogy megérkezz a tréningre.

Jelentkezz a Bázis2 tréningre, fizesd be a díját 2021. október 31-ig, így megszerzed a borrrrzasztóan kedvező Halloween árakat:

   • 1 db 280.000 Ft+Áfa helyett 195.000 Ft+Áfa
   • 2 db 260.000 Ft+Áfa helyett 185.000 Ft+Áfa/db
   • ONLINE tréning: 185.000 Ft+Áfa helyett 175.000 Ft+Áfa/db
Halloween akció a Seminar Consultingnál. Ha kettőnél többen jönnétek, hívd Kapcsolattartóinkat>>!  

Bázis3 tréning

A tréning első felében egy olyan témakört fogunk átnézni, ami életbevágó minden cégvezető számára. Ez pedig a PÉNZ. Mi az oka annak, hogy sokszor, amikor egy ügyvezető és a könyvelője beszélgetnek, bár mindkettő magyarul beszél, mégsem értik egymást? A Bázis3 tréning megmutat egy olyan egyszerű, a józan paraszti észen alapuló pénzügyi rendszert, mely teljes kontrollt ad a pénzügyi területre, kiküszöbölve a könyvelés nem mindig épelméjű mechanizmusait. Te tudod például hétről hétre, hogy áll a céged pénzügyileg, merre tart valójában? Konkrét megoldást kapsz arra, hogy hogyan lehet a kintlévőségeket tudatosan csökkenteni, hogyan lehet a költségeken kívül még tartalékot is képezni. A tréning második felében pedig egy még fontosabb terület kezeléséhez fogunk eszközöket adni Neked. Cégvezetőként a legtöbb fejfájást Neked is a beosztottaid okozzák, maguk az emberek. Nem valószínű, hogy különösebben szoktál aggódni az irodabútorok vagy a tűzőgép miatt. Az aggodalmaidat főként a munkatársaid okozzák. Tudod-e kezelni őket? Izgalmas és megdöbbentő adatokat és vezetői eszközöket adunk Neked a Bázis3 tréningen. Olyanokat, amelyeknek alkalmazásával óriási lépéseket tudsz tenni majd egy pénzügyileg stabil, jó munkatársi csapattal rendelkező, önjáró cég felé. „A tréning nagyon tetszett, a tanultak által a cégem fejlődése sokkal gyorsabb lesz és a tevékenységem ezentúl sokkal szervezettebb lesz!” Fülöp Henriette ügyvezető, Fulker H+F Kft. „Az előadó stílusa és tudása lenyűgöző. 😀 Megismerve az emberek működését, megtanultam támogatni fejlődésüket és a munkatársak bevonásával felgyorsítom a cégünk fejlődését, stabilizálását!” Kazi Péter ügyvezető, Zabosfa KerTÉSZ Kft.

Mikor lesz legközelebb Bázis3 tréning?

2021. december 10-11. (péntek-szombat) 9:00-21:00

2021. február 18-19. (péntek-szombat) 09:00-18:00

 

Most nem kell döntened mikor jössz, hiszen 1 éved van arra, hogy megérkezz a tréningre.

Jelentkezz a Bázis3 tréningre, fizesd be a díját 2021. október 31-ig, így megkapod a kedvező Halloween árakat:

Halloween akció a Seminar Consultingnál 1 db 280.000 Ft+Áfa helyett 195.000 Ft+Áfa 2 db 260.000 Ft+Áfa helyett 185.000 Ft+Áfa/db ONLINE tréning: 185.000 Ft+Áfa helyett 175.000 Ft+Áfa/db Ha 3 db-ot vagy többet szeretnél, hívd Kapcsolattartóinkat>>!  

Bázis4 tréning

legizgalmasabb és legmegdöbbentőbb adatokat és vezetői eszközöket, azokat, amelyekkel BIZTOSAN ÉS AZONNAL látványos eredményeket tudsz elérni a cégedben és az életedben, a Bázis4 tréningen tanítjuk.
 • Mik azok a konkrét lépések, amelyeket meg kell tenned, hogy bármilyen helyzetből a céged elinduljon a stabilitás és prosperálás felé? Milyen lépésekkel tudod elérni azt?
 • Volt már Veled olyan, hogy elgondolkodtál egy másik emberen, munkatársadon, hogy hogy lehet így gondolkodni? Hogy lehet ilyet csinálni? Miért hoz hülye döntéseket olykor az ember? Most erre is választ fogsz kapni.
 • Pontosan, egyesével végignézve mik is pontosan egy jó vezető eszközei?
„A cégvezetés terén kaptam segítséget a tervemhez, hogy megduplázzam a forgalmam 1 év alatt. Másképp tekintek most a cégemre, tudom kívülről nézni, átláthatóbbá vált.” Kákonyi Nándor cégvezető, Autó Kákonyi Kft. „A hatékony józan paraszti ésszel vezetésről egy tudatos útra lépünk. Tudom, hogy meg lehet csinálni. És ezt nektek köszönhetem.” Both Ferenc ügyvezető, Best Door Kft. „A legfontosabb, hogy ezt a gyermekeimnek is el kell végeznie. Nagyon érdekes volt, és letaglózó. Molnár Tamás ügyvezető, KKV-Kontroll Kft. „Mindig hasznos, és fontos információkat kapok tőletek. Egy-egy tréninget követően minden alkalommal új lendületet kapunk.” K.K. igazgatóság elnöke

Mikor lesz legközelebb Bázis4 tréning?

2021. december 7-8. (kedd-szerda) 9:00-18:00 (online)

2022. január 28-29. (péntek-szombat) 09:00-18:00

 

Most nem kell döntened mikor jössz, hiszen 1 éved van arra, hogy megérkezz a tréningre.

Jelentkezz a Bázis4 tréningre, fizesd be a díját 2021. október 31-ig, így megkapod a kedvező Halloween árakat:

Halloween akció a Seminar Consultingnál 1 db 280.000 Ft+Áfa helyett 195.000 Ft+Áfa 2 db 260.000 Ft+Áfa helyett 185.000 Ft+Áfa/db ONLINE tréning: 185.000 Ft+Áfa helyett 175.000 Ft+Áfa/db Ha 3 db-ot vagy többet szeretnél, hívd Kapcsolattartóinkat>>!  

Bankkártyával fizetek>>                                       Utalással fizetek>>

 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!  Rendeld meg most!

 
Scroll to Top