Sok olyan ügyfelem van, ahol egy házaspár a tulajdonos. Azt látom, hogy ez nagyon nagy többletet tud hozzáadni egy céghez. Sokszor még olyankor is, amikor netán a házasságuk már tönkrement.

Szóval, jól jöhet egy feleség a cégben!

De miről szól egy párkapcsolat!

Fiatalabb koromban valószínűleg egészen mást válaszoltam volna erre a kérdésre, mint most. A legtöbb fiatal férfinak eléggé a lába közti testrészén van a figyelme. :-)

A szex lényeges része a dolognak!

De sok olyan kapcsolatot láttam tönkremenni, ami tulajdonképpen csak a szexen alapult. Ismertem egy srácot fiatal koromban. Ő néptáncos volt. Elmondta, hogy három szempont alapján választotta a feleségét:

1. Jó a segge.
2. Jól tud táncolni.
3. Jól szexel.

Néhány év után elváltak!

Nem meglepő!

Most végiggondoltam, hogy annak idején én hogyan választottam Évit. Eléggé magam alatt voltam akkoriban. Elváltam a feleségemtől. Egyedül laktam, és némiképp boldogtalan voltam.

Bránkó, a zenésztársam, aki a brácsás volt a zenekarunkban, mondta, hogy a Tanárképző Kar Jakabhegyi úti kollégiumában szoktak bulikat tartani.

Ott vannak jó csajok!

Menjek oda csajozni!

Na, egy hétköznap este éppen a kollégiumban volt valami dolgom. Kifelé menet láttam, hogy a társalgóban buli van. Gondoltam, hogy itt a nagy alkalom.

Most becsajozok!

Bementem!

Éppen a Prokusztész ágy nevű rendkívül népszerű és ismert zenekar játszott valami förtelmeset. Szerintem az volt az egyetlen fellépésük.

Hál’ Istennek!

A zenekar után diszkó következett!

Volt ott egy ismerős lánycsapat!

Hozzájuk csapódtam!

Felkértem táncolni egy nekem nagyon tetsző, szép magas lányt. Egy szám elég volt belőle. Nem volt jó táncolni vele. Mert olyan volt, mintha gumiból lettek volna a végtagjai. Semmi tartás, feszesség nem volt benne.

Volt ott egy másik magas lány. Ő lett a következő a sorban. Vele is táncoltam egyet. De nem igazán tetszett az arca.

Feladtam!

Mert már csak egy lány volt ott, aki tetszett!

De egyrészt úgy tudtam, hogy van párja, másrészt alacsony volt. Azért, hogy múlassam az időt, felkértem táncolni. Aztán csak táncoltunk, csak táncoltunk, csak táncoltunk.

Egész éjszaka!

Egyre jobban bújt hozzám!

Azóta vele alszom!

Ő az én feleségem, életem párja, Gaján Évi. Igaz, hogy szerintem csak százötvenkilenc centiméter magas. Attól még nekem nagyon tetszik. Ráadásul százhatvan centisnek tódítja magát. :-)

Azt gondolom, hogy egy párkapcsolat főként arról szól, hogy támogassuk egymást a céljaink elérésében. Ez magában foglalja a szexet is. Ha a másik szexet akar, akkor támogassuk abban is. :-)

Az én Évim jó néhány évig a cégemben dolgozott. Segített az elindításában.

Aztán, amikor a cégem stabilizálódott, én segítettem őt abban, hogy a saját céljait elérje.

Ő is segít nekem az én játszmámban!

Így meghatványozódik az Erő!

Amikor két ember így „összeáll mint két kicsi Lego”, egymásnak veti a hátát az élet küzdelmeiben, az nem egy meg egyet ér.

Az sokkal több, mint kettő!

 Sokkal többre jutnak, mint két egyedülálló!

És hát persze van itt még egy csomó minden!

  • Ő az, aki megmasszírozza a talpam, ha tréning után sajog.
  • Őhozzá bújok, ha fázom, vagy ha vigasztalásra van szükségem.
  • Vele beszélem át minden gondolatomat.
  • Őt akarom boldoggá tenni!
  • Őt akarom megnevettetni!

Tisztelem, csodálom, szeretem őt!

 Kedves Barátom! Találd meg életed párját! Aztán támogassátok egymást minden erőtökkel!

Évinek és Nekem több mint 30 év boldog házasság, három csodás lány és két tündéri unoka után sok mesélni valónk van arról, hogy hogyan alakíts ki, vagy építs tovább egy jól működő családot, párkapcsolatot. Gyere el, hallgass meg minket! Ide kattintva megtudod a részleteket»

.