csucskonferencia

Cégvezetőként nem tudod, hogyan készülj fel hatékonyan a cégedet érintő válsághelyzetek kezelésére? Tanuld meg a 7. Országos Cégvezető Csúcskonferencián, szakavatott profiktól, hogyan kormányozhatod át eredményesen vállalkozásodat az üzleti élet időről-időre tomboló viharain.

A Csúcskonferencia központi témája: a válságkezelés

Hetedik alkalommal rendezzük meg Országos Cégvezetői Csúcskonferencia rendezvényünket, ahova nagy szeretettel és még nagyobb lelkesedéssel hívunk meg minden cégvezetőt, aki szeretné magasabb szinten érteni és hathatósan kezelni a körülötte zajló üzleti világ krízishelyzeteit.

Ebben az évben a válság által okozott bevétel kiesés megoldásának különböző módozatai, technikái kerülnek fókuszba a rendezvény falain belül. A Csúcskonferenciára invitáltunk 8 zseniális cégvezetőt és 8 profi tanácsadót, akik hatalmas gyakorlati tudásukat a Te szolgálatodba állítják ezen a találkozón. Személyes tapasztalataikon keresztül osztják meg Veled a komplikált cégvezetési helyzetek leghatékonyabb válságrendező stratégiáit.

Felelős cégvezetőként ott a helyed a Csúcskonferencián. Hogy miért?

  • Mert kötetlen és humoros hangulatban, barátságos környezetben és nagyszerű társaságban adunk tisztább képet a vállalkozások mindennapi életében előforduló kisebb-nagyobb bonyodalmak elhárításáról.
  • Mert értékes gyakorlati tapasztalattal rendelkező előadóinktól hallhatod, hogy ők milyen nehézségeket küzdöttek le sikeresen eddigi pályafutásuk során.
  • Mert öt lépésből álló, nagyon pontos képletet kapsz ahhoz, hogy felismerd a válság leküzdéséhez elengedhetetlenül szükséges teendőidet. És meg is tudd őket valósítani!
  • Mert rávilágítunk, hogy a vállalkozások többsége miért nem jut sohasem túl egy bizonyos ponton a fejlődésében, és Te hogyan tudod átlendíteni ezen a kritikus ponton a saját vállalatodat.
  • Mert kiderül, hogy a profin kialakított és rendszeresen tréningezett csapatoddal hogyan dolgozhatsz a válság hatásai ellen.
  • Mert megtudod, hogy miért fontos egyensúlyban tartanod az üzletet a magánéleteddel és azt is elmondjuk, miként csináld.
  • Mert számodra is világossá válik, hogy tűzz ki nagy célokat magad elé, és váltsd valóra terveidet kemény és kitartó munkával.

Igazolj át a napfényes oldalra

Ha átlendítenéd cégedet a nyertes oldalra, akkor találkozzunk októberben, hogy átadhassuk Neked és vállalkozásodnak mindazt a tudást, amelyet hosszú évek verejtékes munkájával szerzett tapasztalatainkból gyűjtöttünk össze.

Jelentkezz még ma a Csúcskonferencia rendezvényre, és hozd magaddal kulcsembereidet is! Július végéig ugyanis koránfizető és több résztvevős kedvezményekkel szenzációs áron juthatsz hozzá elővételben a jegyekhez.

Érdekel, hogy még miről maradnál le, ha kihagyod?
Bővebben olvashatsz az esemény részletes programjáról és előadóiról az Országos Cégvezetői Csúcskonferencia oldalán.