​Piroska Gyula alapítónk

év
0
nemzet
0
Tréning
0 +
résztvevő
0 +
eladott könyv
0 +

Magamról: 

Az elmúlt huszonkét évben összesen tizenöt nemzet polgárai fordultak meg tréningjeimen Londontól Moszkváig. Több mint harmincezren vettek részt képzéseimen a cégtulajdonlás, a cégvezetés, az üzleti etika és a menedzsment technológia témaköreiben.

Elmúltam 60 éves, szombathelyi származású vagyok, de életem nagy részét Pécsen éltem. 2002 elején költöztem Budapestre. Három lányom és két unokám van. 1990 óta élek boldog házasságban a feleségemmel.

Biológia-testnevelés szakon végeztem 1985-ben a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karán, de soha nem műveltem ezt a szakmám.

Tizenegy évig zenéltem Vizin zenekarban főként bőgősként, délszláv népzenét. Bejártuk vele Európát a nyolcvanas években. A Népművészet Ifjú Mestere lettem, középfokú zenei végzettséget szereztem, nemzetközi népzenei fesztiválokat szerveztem. Életem nagyon szép szakasza volt.

Aztán jött a vállalkozósdi. Elsőként az Ali Baba Keleti Bazár, amely egy butik volt. Majd a Színes Kirakat reklámújság. Ezt követte a Mecsek TV, Baranya megye első magán televíziója, melynek az ügyvezetője, és felerészben a tulajdonosa voltam. Ezt három év alatt szépen felfuttattuk, majd eladtuk Pécs város önkormányzatának.

Ekkoriban ismerkedtem meg a Hubbard Menedzsment Rendszerrel, mely mind a mai napig meghatározza az életemet. Mikor már elég sok mindent tudtam, először kipróbáltam magam, meg a Rendszert Ferling Jóska barátom cégében, és a próba nagyon jól sikerült.

Ez elegendő biztatást adott. Így 1998 elején elindítottam Piroska Gyula Üzleti Tanácsadó Irodáját Pécsett. Majd a következő lépés 2000-ben Szabó Péter barátommal közösen a Berill Consulting Kft. volt. Aztán 2002-től közel három éves együttműködés következett Európa második Hubbard konzultáns cégével, az Admiral & Escorial Consultinggal, mint vezető tréner.

2005 januárjától ismét önállóan kezdtem el működni. Ekkor indítottam el teljesen nulláról mostani tevékenységet. Az indulás óta eltelt idő alatt rengeteg előadást és tréninget tartottam, sok ezer embernek.

Mára Magyarország egyik legismertebb üzleti előadója vagyok.

konyv egy hajoban evezunk 001

2011 novemberében...

…jelent meg az „Egy hajóban evezünk” című könyvem, amely mára bestseller lett. Több mint harmincezer példányt adtunk eddig el belőle.

GYH6852

Azóta még hét könyvet írtam:

Szeretem a munkámat. Nagy öröm a számomra, hogy segíthetem a cégvezetőket, cégtulajdonosokat. Szeretem a felismeréseiket, a csillogó szemüket a tréningek végén. Szeretem a beszámolóikat, hogy hogyan változott meg az életük és a cégük a tréningjeim hatására.

Igyekszem Konfuciusz gondolata alapján élni az életemet:


“Sírva születtél, és körülötted mindenki mosolygott. Úgy élj, hogy mosolyogva halhass meg, és körülötted mindenki sírjon!”

Konfuciusz
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre