BÁZIS2 TRÉNING

A Seminar Consulting bemutatja
a poros padláson elfekvő, elfelejtett kincset

„A Bázis 2 tréning szemfelnyitó összefüggéseket hozott számomra. Voltak ritka pillanatok, amikor egy általam már hallott területhez kaptam új nézőpontokat.

Ennél jóval többször volt olyan érzésem, mintha egy drágakövekkel és ékszerekkel gazdagon megrakott kincsesláda előtt állnék.

Két hosszú nap alatt a vezetői képességeim fejlesztéséhez 15 témakörben kaptam olyan gyakorlati útmutatót, ami hozzásegít ahhoz, hogy a jövőben is a versenytársaim előtt járjak. Ezért igen hálás vagyok.

Öröm egy olyan előadótól tanulni, akin érződik a felkészültség, és még 12 órával a tréning kezdete után is éberen tudja tartani a hallgatóságát.

Gratulálok Gyula ehhez a kiváló teljesítményhez és az ámulatosan gazdag tudásanyaghoz.
Köszönöm!”

Langmár Zsuzsanna
Langmár Kommunikáció Kft.

Piroska Gyula üzenete

Kedves Cégvezető Barátom!

Te, aki voltál már a Bázis1 tréningen, elég sokat tudsz már az általunk oktatott Rendszerről. Ez átfogja egy cég életének minden területét. De sajnos van egy rossz hírünk a Számodra.

El kell, hogy áruljuk, hogy a Bázis1 tréning csak egy nagyon kicsi kis morzsa volt abból az izgalmas Cégvezetői– és etikai tudásból, amit tanítunk.

Van még nagyon sok egyéb tudás, amit megtalálhatsz nálunk. Most könnyen megszerezheted. Ez nem más, mint az általunk tanított magasabb szintű, válogatott tudásanyag:

Bázis2 tréning!

A Bázis1 tréning csak a kezdet volt. A Bázis2 tréningen ténylegesen magasabb szintű tudás birtokába fogsz jutni.

Ahhoz, hogy a Bázis2 tréninget elvégezhesd, a Bázis1 tréning elvégzése az előfeltétel!

Ez eddig rendben van. De miről szól a Bázis2 tréning?

Nézzük meg pontosan!

Célok
Miért van az, hogy csak olyan keveseknek sikerül elérni a céljaikat? Mit kell ahhoz tenni, hogy a céljaid egy az egyben megvalósuljanak? Ebben a részben bemutatkozik a Játszma háromszöge. Ezzel megérted, miért tartasz ott, ahol éppen vagy.

Motivációs skála
Vajon mi motivál egy kollégát? A pénz? A siker? Az elismerés? Semmi? Jó lenne tudni. A Motivációs skála megadja a választ e kérdésekre.  És ami megdöbbentő: a Motivációs skála megértése után látni fogod, hogy melyik kollégádra mennyire számíthatsz a jövőben.

Személyzetfelvétel
Egy Cégvezető tud a semmiből valamit csinálni. Viszont van az embereknek egy olyan csoportja, amelyiknek az a célja, hogy a valamiből csináljon semmit. Ha egy ilyent veszel fel a cégedbe, annyi Neked. Ebben a részben megmutatjuk, hogy hogyan találod meg a jó embereket. Ha gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan lehet már a felvételi interjún megállapítani a jelöltről, hogy valóban jó munkatárs lesz-e, akkor most megtudod rá a választ.

A Vezető
Mit kell tennie egy Vezetőnek, és mit nem?

Az Irányelvek
Létezik egy egyszerű eszköz arra, hogy minden munkatárs ugyanazokkal a nézőpontokkal és tudással rendelkezzen, mint amivel a Cégvezető rendelkezik. Ezzel az eszközzel el fogod érni, hogy a munkatársaidból valódi CSAPAT váljon.

A posztleírás
Milyen a valóban működő Munkaköri leírás? Mi a tennivalója a Cégvezetőnek ezen a területen?

A Vezető életének fázisai
Egy Vezető gyakran megpróbál számos posztot ellátni. Ezáltal sok területet figyelmen kívül hagy. A Bázis2 tréning ezen része után meg fog változni a Cégvezetésről alkotott véleményed. Látni fogod, hogy hogyan lehet úgy kijönni a napi operatív teendőkből, hogy közben teljes kontrollod maradjon a cégeden.

A Megértés háromszöge
Ebben a részben egy nagyon komoly eszközt adunk a kezedbe. Ezzel tudatosan ki tudod alakítani a megértést és a bizalmat a munkatársak között. Tudni fogod, hogy mit kell csinálnod azzal a kollégával, akivel nehéz beszélni. Aki ellenszenves, akivel sokat vitázol, vagy csak egyszerűen túl távolságtartó.

A Heti munkatársi gyűlés
Mit kell ahhoz tenned, hogy ez ne egy semmirevaló, időpocsékoló értekezlet legyen? Ahogy az egyik Ügyfelünk mondta, hogy ne fingfűrészelés legyen. :-) Megmutatjuk Neked, hogy milyen lépésekből kell állnia egy Munkatársi gyűlésnek. És, hogy mit kell ahhoz tenned ahhoz, hogy többszörösen visszajöjjön a Munkatársi gyűlésbe fektetett idő.

A Tónusskála
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a Bázis2 tréning után érthetővé, kiszámíthatóvá és előre jelezhetővé válik a munkatársaid vagy egy üzleti partner magatartása. Ránézésre tudni fogod, hogyan fog reagálni egy problémára, hogy mit bízhatsz rá. Vagy akár még azt is, hogy milyen az ágyban. (Tényleg!)  :-)

„A tanultak birtokában jobban meg tudom ítélni az embereket. Ezáltal koncentrálni tudom az energiát azokra az emberekre, akik termelnek. És azokra a feladatokra, melyek emelik a statisztikát.”

Kerék Tamás, tulajdonos, Ecoroll Kft.

Mit gondolsz, ha csak  egy eszközt vetnél be ezekből, az mennyit hozna Nálatok?

„Másként fogom folytatni a Bázis2 tréning után a dolgaimat. Hosszú távú tervezést fogok csinálni. Biztosabbak lettek a céljaim.”

Nagy László, ügyvezető, Nagy Gépműhely Kft.

Ki lesz az előadó?

Gabelics GyorgyAz Előadó Gabelics György lesz. Több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetes marketing piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsment rendszert használta mindehhez.

Azt a játékot már kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát. Ezért tartja már évek óta ő a Bázis2 tréninget.


Mikor lesz?

A legközelebbi Bázis2 tréning időpontok:

2023. január 27-28. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes

2023. március 10-11. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes

2023. április 21-22. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes
.

A Tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a Tréning napok befejezése elhúzódhat, a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis2 tréning helyszíne

 Hotel Stáció
(2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.)

Vagy online: otthon, a kedvenc foteledben…

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Mennyibe kerül Neked egy rosszul felvett beosztott?
 • Ha lenne a kezedben egy olyan kommunikációs eszköz, amit az emberek kezelésében egyszerűen tudnál használni, az mennyit érne?
  Ha van egy sok pénzt érő ötleted, amit már rég a fiók mélyére tettél, de a Tréning után elővennéd és meg tudnád valósítani, az mennyit érne?
 • Ha ki tudnád iktatni azokat az órákat, napokat, heteket, amikor valahogy úgy „lent vagy” és nem mennek jól a dolgaid, akkor mennyivel lennél eredményesebb?

Lássuk akkor, mennyibe kerül a Tréning?

A Bázis2 tréning ára 350.000 Ft + ÁFA,
az Online Bázis2 tréning ára 185.000 Ft + ÁFA!

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok.

 • 2-3 fő jelentkezése esetén: 285.000 Ft/fő + ÁFA, online 175.000 Ft/fő + ÁFA
 • 4-5 fő jelentkezése esetén: 275.000 Ft/fő + ÁFA, online 165.000 Ft/fő + ÁFA
 • 6-7 fő jelentkezése esetén: 265.000 Ft/fő + ÁFA, online 155.000 Ft/fő + ÁFA
 • 8-9 fő jelentkezése esetén: 255.000 Ft/fő + ÁFA, online 145.000 Ft/fő + ÁFA
 • 10 főtől: 245.000 Ft/fő + ÁFA, online 135.000 Ft/fő + ÁFA

Fontos: az Online Bázis2 tréningen maximum 24 fő vehet részt. A helyedet előre utalással tudod lefoglalni.

A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk a Számodra.

A részvétellel kapcsolatos tennivalókat a fizetés beérkezte után meghívólevélben fogjuk Neked elküldeni.

.
Extrák

1. Ingyenes utólagos kérdezési lehetőség!

Ha a Tréning után bármiben elakadnál, bármilyen kérdés felvetődne Benned, ha nem lenne minden tiszta a tanultak alkalmazásával, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül a rendelkezésedre állunk a kapott Tréning anyaggal kapcsolatban.

2. Ismétlési lehetőség bármikor ‒ ismétlő áron!

Amennyiben bármikor az életben szeretnéd megismételni a Bázis1 tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned. Csak az ellátás és az anyagok költségeit. Ez jelenleg 58.000 Ft + 27% ÁFA. Ezt a lehetőséget akárhányszor kihasználhatod.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit! Mert ha esetleg elégedetlen lennél, a Tréning záró napját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az Általad befizetett díjat.

Mennyit veszítesz, ha nem jössz el
a Bázis2 tréningre?

 • Mennyit veszítesz, ha felveszel egy embert, aki nem megfelelő az adott pozícióra?
 • Mennyit veszítesz, ha nem tudod a céljaidat megvalósítani?
 • Mennyit veszítesz, ha a munkatársaid kezelésével gondok vannak?
 • Mennyit veszítesz, ha akár csak egyetlen egy olyan ember van a csapatodban, aki tönkrevágja a többi beosztottadat?

Őszintén javasoljuk, hogy ne sokat gondolkozz!

Bázis2 tréning megrendelés

1. Töltsd ki a lenti Jelentkezési lapot!

2. Kollégám keresni fog, hogy egyeztessétek a megrendelés részleteit. Ha Te 2021. november előtt végezted a Bázis1 tréninget, akkor Ő fog veled egyeztetni a Bázis2 tréning részvételről és az aktuális kedvezményekről.

3. E-mailben Díjbekérő levelet küldünk Neked.

4. Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

5. A Tréning előtt e-mailben Meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.

És akkor még egyszer a Bázis2 tréning legközelebbi időpontjai:

Jelentkezés a Bázis2 tréningre:
2023. január 27-28. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes
2023. március 10-11. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes
2023. április 21-22. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes