BÁZIS1 TRÉNING

Gyakorlatias, szórakoztató,
cégvezetési, cégszervezési
tréning profi előadótól

Egy sikeres és 
önjáró cég működéséhez.

„Ezen a Tréningen kaptam ötleteket a feladatok leosztásával, a tervezéssel és a számonkéréssel kapcsolatosan is. Van egy terv, útmutatás, ami alapján egy jól működő, eredményes, stressz mentes céget lehet birtokolni. E képzés hatására eredményesebb leszek.”
Daróczi Csaba
Donion Kft. ügyvezető

Kedves Cégvezető Barátom!

HOL TANULTAD TE A CÉGVEZETÉST?

Gondolom, hogy az érettségi után beiratkoztál a Cégtulajdonosok és Cégvezetők Egyetemére. Ott öt év alatt elsajátítottad az elméletét, a gyakorlatát, az eszközeit és az alapanyagait egy cég irányításának. Szorgalmasan bejártál az előadásokra és sikeresen leszigorlatoztál a munkatársak kezeléséből, pénzbehajtásból, csapatépítésből.

Ugyan!

Sajnos a legtöbb magyar vállalkozás kényszervállalkozás. Vállalkozó barátunk annak idején, jó szakemberként, elégedetlen volt az alkalmazotti fizetésével, az idegesítő főnökével, a munkahelyi kötöttségekkel. És belevágott egy vállalkozásba. Így aztán kapott egy sokkal hülyébb főnököt: önmagát. Mert ugyan lehet, hogy valaki jó szakember, de a Cégvezetés egy másik szakma. Amihez szintén értened kellene.

pofon buta line art jpg s1024x1024wisk20c drgtraHRW2SGHnRhIq RZI1H4ro8UcJFBhos2XzNmY

Cégvezetőként ‒ mivel más lehetőséged nincs ‒
nagybetűs ÉLET Cégvezetői iskolájába jársz folyamatosan.

Az ember kapott tíz nagy pofont balról, húszat jobbról, aztán hátulról százszor seggbe rúgták, és így körülbelül tudja az irányt, hogy Cégvezetőként merre felé kell menni. Persze ez sem elhanyagolható. De meg is lehetne ezt tanulni.

Mit szólnál ahhoz, ha végre úgy fejleszthetnéd a cégedet, hogy gyakorlatias tudást kapsz?

MILYEN TUDÁSSAL FOGSZ HAZAMENNI?

Első nap: Törvények

Bevezetés
Melyek a céged hosszú távú és jó minőségű túléléséhez szükséges kulcsadatok? Mit kell tudnod Cégvezetőként, és mit nem, ha azt akarod, hogy a céged ne járjon úgy, mint a kezdő vállalkozások 90%-a? Megnézzük, hogy mire van szükséged egy jó Cégvezetői döntéshez.

Szervezet
Miből áll egy Szervezet, mi az ideális képe? A Tréningen mutatunk egy útvonalat, a céged jelen helyzetétől az ideális képed irányába.

A növekedés alapelvei
Kell-e növekednie a cégednek? A Tréningen meg fogod kapni a megdöbbentő választ. Megtanítjuk, hogy mennyit, és hogyan kell növekedni.

Termék
Megnézzük, hogy a legtöbb cég mit vár el rosszul az alkalmazottaktól, a munkájukat illetően. Sok munkát várj el a munkatársaktól, vagy inkább eredményeset? A válasz meglepő lesz.

Csere
Mi az, ami meghatározza a céged bevételét? A marketingje? A munkatársaid munkája? Nem! Valami egészen más! Ebben a témakörben eláruljuk, hogy miért jár rosszul a lógós munkatárs. És lesz egy fura kérésünk is Feléd: ne legyél tisztességes! A legtöbb üzlet és tevékenység a „tisztességes csere” alapján működik. De lehet, hogy ez kevés! Hogy ezt hogyan értjük, azt a Tréningen fogod majd megérteni.

Jutalmazás és Büntetés
Szükséges-e jutalmaznod, dicsérned a munkatársaidat? Ha igen, hogyan és mennyit? A témakör végére pontosan tudni fogod, hogy kit, és mikor kell jutalmaznod. És kit kell büntetned. Ebben a témakörben térünk ki arra is, hogy mit kell tenned akkor, ha a céged több üzletágban is érdekelt.

Felelősség
Mit jelent a cégedben a Felelősség? Hibáztathatóság? Számonkérhetőség? Önállóság? A Tréningnek ebben a részében megnézzük, hogy mi köze a Felelősségnek ahhoz, hogy jelenleg hol tart a céged. Beleássuk magunkat abba is, hogy miként teszi tönkre az embert a „Nem én vagyok a felelős érte.” hozzáállás. Ebben a részben fogod megismerni a Mamutvadász Zrt-t is. 🙂

Második nap: Eszközök

Szervezés alapelvei, Szervezési tábla
Létezik egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a munkatársaid csak olyan tevékenységeket végezzenek, amelyek bevételt hoznak. És azokat a tevékenységeket biztosan elvégezzék. Ez után a rész után Te is úgy mész haza, hogy tudni fogod, hogyan tudod logikusan, átláthatóan és kontrollálhatóan felépíteni a cégedet.

Hatékonyság
Ha szenvedsz attól, hogy nincs elég időd, tele vagy el nem végzett feladatokkal és meg nem valósított ötletekkel, akkor ez a rész is nagyon értékes lesz a Számodra. Átvesszük azt, hogy hogyan szüntetheted meg a kapkodást, a stresszt, valamint a lassú, és pontatlan információáramlást.

Belső kommunikáció

Elégedett vagy a cégeden belüli kommunikációval és információáramlással? Megtanítjuk, hogy hogyan tudod felgyorsítani a cégedet.

EtikaErkölcs és Morál
Végignézzük, hogy ezek a fogalmak vajon mit jelentenek. És hogy miként tudod elérni, hogy működjenek a cégedben. Meg fogod érteni, hogy a becsületes út és a tisztaság milyen logikus kapcsolatban áll a sikerrel.

„Egy olyan rendszert ismertem meg, ami reményeim szerint cégem tevékenységét jelentősen fogja megváltoztatni. Bízom benne, hogy ez a változás pozitív lesz, igazolást nyert, hogy eddigi vezetői döntéseim amiket úgymond „ösztönből” hoztam és a céget jelenlegi méretéig növelték, nem, az én „zsenialitásom” gyümölcsei. Nálamnál sokkal okosabb emberek hosszú évtizedekkel ezelőtt már ugyanezeket az ötleteket kitalálták, sőt jóval többet. Ennek a jóval több kategóriának a megismerésében segített a tréning.”
Dolmány István
DOL-SPED Szállítmányozási Kft. - ügyvezető

MIKOR VALÓ NEKED IGAZÁN A BÁZIS1 TRÉNING?

Akkor, ha

 • használható információkra, gyakorlatias tudásra vágysz.
 • érdekes témáról, jó hangulatú közegben akarsz tanulni.
 • fel akarsz frissülni úgy, hogy a figyelmed folyamatosan le van kötve.
 • hiteles, profi és jól kommunikáló Előadótól akarsz tanulni.
 • új tudásra akarsz szert tenni úgy, hogy azt meg is értsd.

Ezt mondják a tréningről:

Seminar Consulting Gabelics György

Ki lesz az előadó?

Az előadó Gabelics György lesz. Több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetes marketing piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsment rendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a tréningeket. 

Hol lesz?

stacio banner 001

Hotel Stáció****
konferencia központ

Vecsés, Széchenyi utca 20.

Mikor lesz?

mikor lesz banner 001

2024. május 3-4. (péntek-szombat) 9:00-18:00
2024. június 7-8. (péntek-szombat) 9:00-18:00

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Mennyibe kerül Neked egy olyan beosztott, akire a cégnek jól szervezett cég esetén nincs is szüksége?
  Ha csak 350.000 Ft a teljes bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 1.050.000 Ft-ba.
 • Mennyit érne neked, ha az embereid azt csinálnák, amit mondasz?
  Nagyon sokat.
 • Mennyit érne, ha nem kellene mindenki háta mögött ott állnod, hogy jól végezze a munkáját? 
  Nagyon sokat.
 • Mennyivel több bevételt jelentene, ha csak 5 %-kal javulna a hatékonyság a cégedben egy év alatt ?
  100 millió forintonként 5 millió forintot.

Az ár tartalmazza:

gyakorlati tudas
2 nap gyakorlati tudást
20230331 083133 1
4 csillagos vendéglátást
Kep2
2 svédasztalos ebédet
jegyzetfuzet
1 jegyzet füzetet, tollat

Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?

Bázis1 tréning
(2 nap)
1 fő esetén

nettó
420.000 ,- Ft /fő
 • Egy évig fenntartjuk a helyed
 • Ismétlési lehetőség ismétlő áron

Bázis1 tréning
(2 nap)
2 - 3 fő esetén

nettó
340.000 ,- Ft /fő
 • Egy évig fenntartjuk a helyed
 • Ismétlési lehetőség ismétlő áron

Bázis1 tréning
(2 nap)
4 főtől

nettó
További kedvezményért

keresd

kapcsolattartódat
 • Egy évig fenntartjuk a helyed
 • Ismétlési lehetőség ismétlő áron

Extrák

INGYENES UTÓLAGOS KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG!

Ha a Tréning után bármiben elakadnál, bármilyen kérdés felvetődne Benned, ha nem lenne minden tiszta a tanultak alkalmazásával, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül a rendelkezésedre állunk a kapott Tréning anyaggal kapcsolatban.

Ismétlési lehetőség
ismétlő áron: 89.000 FT + Áfa

Megismételheted a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ismétlőárat, ami most
89.000 Ft + 27% Áfa (2 napra)

Egy éved van rá, hogy eldöntsd
mikor jössz

Nem kell most eldöntened, hogy mikor jössz el a tréningre. 
1 éved van arra, hogy időt szakíts rá! 
Addig fenntartjuk a helyed.

100 %-os
Pénzvisszatérítési garancia!

Mi komolyan vesszük!

Szerződésben is vállaljuk!

Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis1 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatnál. A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis1 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

Mennyit veszítesz, ha nem jössz el a
Bázis1 Tréningre?

 • Mennyit veszítesz, ha nem hatékonyan végzed feladataidat?
 • Mennyit veszítesz, ha a munkatársaid kezelésével gondok vannak?
 • Mennyit veszítesz, ha a céged növekedése nem olyan, ahogy szeretnéd?
 • Mennyit veszítesz, ha az alkalmazottak nem alkotnak egy igazi csapatot?
 • Mennyit veszítesz, ha nem úgy megy a céged, ahogy azt szeretnéd?

Ki alkotta meg ezt a tréninget?
Ki vagyok én és mit tettem le az asztalra?

Az elmúlt 27 évben több,  mint 40 ezer ember, 17 nemzet polgára fordult meg az általam  fejlesztett üzleti tréningeken. Alkalmam volt megismerni a Cégvezetők legmélyebb érzéseit és problémáit a vállalkozásuktól kezdve a magánéletükön át. 

Tudom, hogy mennyire egyedül tudnak lenni a Cégvezetők, és hogy szükségük van egy barátra, aki átsegíti őket a nehéz helyzeteken. 

Olyan cégvezetői eszköztár va a kezemben, amely a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetekben is sikerrel alkalmazhatók.  

Magam is Cégvezető vagyok, így nem is kell olyan messzire mennem, hogy átérezzem a napi küzdelmeket. Viszont pont ennek köszönhetően, az általam használt módszert kipróbáltam, és tudom, hogy működik. 

PiroskaGyula

Összegezve:
Mit viszel haza magaddal a tréningről?

Azonnal használható, gyakorlati eszközöket ahhoz, hogy:

 • megfelelő mértékű legyen a fluktáció a cégedben
 • az embereid azt csinálják, amit kell, és akkor, amikor kell
 • szervezettebbé tudd tenni a céget
 • ne te legyél a cégedért, hanem a céged legyen érted
 • a napi hajtás ne temessen maga alá
 • feltöltődést (akármilyen hihetetlenül is hangzikk) 

Őszintén javasoljuk, hogy ne sokat gondolkozz!

Jelentkezés menete

1.

Töltsd ki
a lentiűrlapot!

2.

Kolléganőnk
felhív telefonon.

3.

E-mailben díjbekérő levelet küldünk.

4.

Amikor utalásod megérkezett, e-számlát küldünk.

5.

A tréning előtt e-mailben meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.
Jelentkezés a Bázis1 tréningre:
Ingyenes telefonos konzultációt szeretnék.
2024. május 3-4. (péntek-szombat) 9:00-18:00
2024. június 7-8. (péntek-szombat) 9:00-18:00


0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre