Gyakran ismételt kérdések

Ha netán mégsem tetszik a tréning akkor érvényesítheted a száz százalékos pénz-visszatérítési garanciát. A tréning záró napját követő 5 munkanapon belül, szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat, amelyet ebben az esetben visszautalunk számodra. (Amennyiben visszakéred a tanácsadói díjat, és nem adsz lehetőséget a korrekcióra, akkor egyben vállalod, hogy a későbbiekben szolgáltatásra többet nem vagy jogosult tőlünk.)

Amennyiben a megrendelt Bázis1 tréning időpont mégsem jó Neked, és az írásos halasztási kérelmed a Bázis1 tréning kezdete előtt két, vagy ennél több munkanappal érkezik meg hozzánk, a befizetett szolgáltatási díjat 180 napon belül szabadon felhasználhatod egy újonnan egyeztetett tréning időpontban.

Ha a halasztási kérelmed nem érkezik meg hozzánk időben, (legkésőbb kettő munkanappal a tréning kezdése előtt), az új tréning időpontra ki kell fizetned a tréning költségárát.(Jelenleg 35.000 Ft + ÁFA.)

Általában 30-50 fő közötti a létszám. A terem iskolapadosan van berendezve. Oda ülhetsz, ahova szeretnél.

A tréningjeinket eddig közel húszezer ember hallgatta végig, és ők mind kibírták. Ugyanis alkalmazunk egy egyszerű oktatási technológiát, melynek az az eredménye, hogy Te akár tizenhat órát is tudsz kisebb szünetekkel tanulni, és még közben élvezed is a dolgot. A mi feladatunk, hogy biztosítsuk, hogy Te végig tudj figyelni. Ha netán ásítozol, unatkozol, vagy máson jár az eszed, az nem az Te hibád, hanem az előadónké. Ígérjük, hogy ez nem fog bekövetkezni. Végig figyelni fogsz, és élvezettel hallgatod majd a tréninget.

Végig előadás formájában zajlik a képzés. Nincsenek gyakorlati feladatok, kiscsoportos foglalkozások. Neked, mint résztvevőnek nem kell szerepelned vagy vizsgáznod. A tréning interaktív. Bármikor, bárki közbeszólhat, vagy közbekérdezhet. Minden felmerülő kérdést, hozzászólást megbeszélünk.
Délelőtt egy, délután két negyed órás szünetet tartunk. Egy órakor hosszabb ebédszünetet tartunk.
Ez alól egyedüli kivétel a Kommunikációs tréning, ahol vannak gyakorlati feladatok. A Kommunikációs tréninggel kapcsolatos tudnivalókat kérlek, olvasd el a Kommunikációs tréning menüpontban.)

A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet kapsz tőlünk, térkép melléklettel, és minden szükséges információval.

Helyszín: Airport Hotel Stáció

Cím: Vecsés, Széchenyi u. 20.

GPS cím: Vecsés, Széchenyi u. 25.

Megközelítés: 

Budapestről a Gyorsforgalmi úton:1. A Ferihegy 1-es terminál után tovább a 4 sávos úton.
2. Jobb kéz felöl, az AGIP kútnál és a McDonald’s-nél, a jobb oldali sáv (Tábla: „Vecsés Iparterület”), majd a felüljáró mellett lehajtani a körforgalomba.
3. A körforgalomból az első lehetőségnél kihajtani. (Tábla: „Airport Hotel”, „Iparterület”)
4. Keresztülhajtani a DHL és a Rossmann épületei között (500 m), és az út végén balra kanyarodni a Lőrinci utcára. (Tábla: „Hotel Stáció”)
5. Ezen egyenesen a Besztercei utcáig (700 m), és ott jobbra kanyarodni. (Tábla: „Hotel Stáció”)
6. A Besztercei utca végéig (900m), majd a Széchenyi utcára balra kanyarodni. (Tábla: „Hotel Stáció”)
7. 400 méter múlva jobb kézre van a Hotel Stáció.

M0:
1. Az M0 új Keleti szakászán az M5-ös autópálya felől Vecsés felé kihajtani.
Az M3-as autópálya felöl Gyál felé kihajtani.
2. Az út a Gyált Vecséssel összekötő szakaszára vezet ki egy körforgalomba.
3. A körforgalomnál az első kihajtási lehetőségnél Vecsés felé kihajtani.
4. Vecsésen elhagyni az ÖMV kutat és a CBA-t, és az első utcán balra kanyarodni. Ez a Széchenyi utca.
5. Egyenesen 300 méter múlva bal kézre van a Hotel.

Térkép >> 

Parkolni a hotel P2-es nagy parkolójában van lehetőség, melynek költsége kedvezményesen 500 Ft/nap a tréning résztvevők számára.

A tréningre kényelmes ruhában, de ne szabadidő ruhában gyere. Nem kell kiöltöznöd. Semmit sem kell magaddal hoznod, csak egy tiszta elmét. Minden más szükséges dolgot mi biztosítunk Számodra.

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos meleg ebédet. Szünetekben pedig friss kávéval, teával, üdítőkkel, sós süteménnyel, sajttal és gyümölcsökkel kínálunk, aminek szintén nincsen plusz költsége a Számodra.

Mivel eltérő, hogy kinek van szüksége szállásra, és kinek nincs, ezért a szállás ára nincs benne a tréning árában. Ha segítségre lenne szükséged a szállásfoglaláshoz, kérjük, írj a horvath.monika@seminarconsulting.hu címre, és munkatársunk szívesen ad tanácsot Neked a megfelelő kategóriájú szállás megtalálásához.

A tréning anyagát nem szabad diktafonra vagy más eszközre venni. Az anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása vagy sokszorosítása tilos. Viszont minden résztvevő, így Te is kapsz a tréningen jegyzetfüzetet. Ebbe bármilyen elhangzott, vagy a táblára írott anyag leírható.

Minden szükséges idevonatkozó információt megkaphatsz a Számlázási és fizetési információk oldalon.

Igen. A tréningjeinket érdemes megismételni. Van olyan partnerünk, aki ezt tízszer tette meg. Te is akárhányszor megismételheted ismétlőáron. (jelenleg 35.000 Ft + ÁFA)

Igen. A tréninget követően, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül (telefon, e-mail, postai levél) a rendelkezésedre áll az előadó a kapott tréning anyaggal kapcsolatban, és kérdéseidre a jelentkezést követően 3 munkanapon belül válaszol.

elvalaszto 001
konyvajanlo 001

Ajánljuk könyveinket

  • Zárkózz be a WC-be és énekelj!
  • Mosolyogj szembe a halállal!
  • Elad Hadar: Marketing románc
  • Mi közük a kubai luxuskurváknak a vállalkozásodhoz?
  • Lökd a kecskét a szakadékba!
  • Háremet néztem és értékesítést tanultam Isztambulban
  • A célállítás szabályai

Piroska Gyula blogja

Tanácsok és új nézőpontok a cégvezetésről, hogy
ne érezze Magát egyedül a Cégvezető.
Scroll to Top

Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre