Bázis4 tréning

 

Piroska Gyula üzenete

 

Kedves Cégvezető Barátom!

Cégvezetőként a legtöbb fejfájást Neked is a beosztottaid okozzák, maguk az emberek. Nem valószínű, hogy különösebben szoktál aggódni az irodabútorok vagy a tűzőgép miatt. Az aggodalmaidat főként a munkatársaid okozzák. Tudod-e kezelni őket?

Te már voltál a Bázis1, Bázis2 és Bázi3 tréningünkön. Láthattad, hogy van megoldás a cégen belüli problémákra. Van, akinek olyan kemények és sokkolóak az azokon kapott adatok, hogy ketté áll a füle tőle. Van, aki fellelkesedik tőle. Az Etika részeknél sokan magukba szállnak.

De hidd el, a Bázis1 tréning csak az általános iskola alsó tagozata. A Bázis2 tréning a felső tagozat. A Bázis3 tréning a középiskola. De az egyetem a Bázis4 tréning! Tudunk még izgalmas dolgokat mondani és adni Neked.

Bázis4 tréning

Ahhoz, hogy a Bázis4 tréninget elvégezhesd, a Bázis1 tréning, a Bázis2 tréning és a Bázis3 tréning elvégzése a feltétel.

Azokat az izgalmas, megdöbbentő adatokat és vezetői eszközöket, amelyekkel BIZTOSAN ÉS AZONNAL látványos eredményeket tudsz elérni a cégedben és az életedben, a Bázis4 tréningen tanítjuk.

 

Oké, de miről szól a Bázis4 tréning?

Statisztikai rendszer

Te vagy a céged pilótája. Jelenleg lehet, hogy műszerek nélkül, vakrepülésben vezeted. Alakítsd ki a pilótafülkéd műszerfalát! A megfelelően kialakított Statisztikai rendszer segítségével pontosan látod, hogy merre tartasz, mi az, ami jól működik és mi az, ami nem a cégedben.

Az Etika magasiskolája

Az élet egy adott területén mindig valamilyen Működési állapotban vagy. Ez a tizenegy állapot a Zűrzavartól a Hatalomig terjed. Vajon a Te céged milyen állapotban van? Mit kell tenned, hogy mindig eggyel följebb lépj a Hatalom irányába?

Miért olyan hülyék az emberek?

Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan hülyék az emberek? Volt már Veled olyan, hogy Magadban azt kérdezted, hogy lehet így gondolkodni? Hogy lehet ilyent csinálni? Hogy lehet valaki egyáltalán ilyen?

Hitler másfél éves korában egy tündi-bündi kisfiú volt. Mi történt vele, hogy olyan vadállat lett belőle?

Ha „Az ember mindig jól dönt!”, akkor miért döntesz sokszor mégis rosszul? Mi a megoldás?

A fentiekre választ kapsz a Bázis3 tréningen!

Fúró, Gyalu, Kalapács

Ha megkérdezel egy asztalost, hogy melyek az eszközei, a szerszámai, el fogja Neked mondani, hogy: Fúró, Gyalu, Kalapács.

De vajon melyek egy Cégvezető eszközei? Vajon Te fel tudnád-e sorolni őket? Egyesével végigvesszük mindegyiket a Bázis4 tréningen!

Ki lesz az előadó?

Gabelics GyorgyAz Előadó Gabelics György lesz. Több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetes marketing piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsment rendszert használta mindehhez.

Azt a játékot már kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát. Ezért tartja már évek óta ő a Bázis4 tréninget.

 

Mikor lesz a következő Bázis4 tréning?

A legközelebbi Bázis4 tréning időpontja:

2023. március 24-25. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes

2023. június 9-10. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes

 

Ha Online Bázis4 tréningre jönnél, itt találod a részleteket: Online Bázis4 tréning

A Tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a Tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis4 tréning helyszíne

Hotel Stáció
(2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.)

Mennyibe kerül?

A Bázis4 tréning ára 350.000 Ft + ÁFA,
az Online Bázis4 tréning ára 185.000 Ft + ÁFA!

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok.

  • 2-3 fő jelentkezése esetén: 285.000 Ft/fő + ÁFA, online 175.000 Ft/fő + ÁFA
  • 4-5 fő jelentkezése esetén: 275.000 Ft/fő + ÁFA, online 165.000 Ft/fő + ÁFA
  • 6-7 fő jelentkezése esetén: 265.000 Ft/fő + ÁFA, online 155.000 Ft/fő + ÁFA
  • 8-9 fő jelentkezése esetén: 255.000 Ft/fő + ÁFA, online 145.000 Ft/fő + ÁFA
  • 10 főtől: 245.000 Ft/fő + ÁFA, online 135.000 Ft/fő + ÁFA

Fontos: az online tréningen max. 24 fő vehet részt, a helyedet előre utalással tudod lefoglalni.

A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra.

A részvétellel kapcsolatos tennivalókat a fizetés beérkezte után meghívólevélben fogjuk neked küldeni.

 

Extrák

1. Ingyenes utólagos kérdezési lehetőség!

Ha a Tréning után bármiben elakadnál, bármilyen kérdés felvetődne Benned, ha nem lenne minden tiszta a tanultak alkalmazásával, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül a rendelkezésedre állunk a kapott Tréning anyaggal kapcsolatban.

2. Ismétlési lehetőség bármikor ‒ ismétlő áron!

Amennyiben bármikor az életben szeretnéd megismételni a Bázis4 tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned. Csak az ellátás és az anyagok költségeit. Ez jelenleg 58.000 Ft + 27% ÁFA. Ezt a lehetőséget akárhányszor kihasználhatod.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit! Mert ha esetleg elégedetlen lennél, a Tréning záró napját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az Általad befizetett díjat.

Őszintén javasoljuk, hogy ne halogasd tovább, gyere el!

Bázis4 tréning megrendelés

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. E-mailben Díjbekérő levelet küldünk Neked.

3. Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

4. A Tréning előtt e-mailben Meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.

 

Jelentkezés a Bázis4 tréningre:
2023. március 24-25. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes
2023. június 9-10. (péntek-szombat) 9:00-18:00 Személyes