A Seminar Consulting bemutatja
a poros padláson elfekvő, elfelejtett kincset:

„Teljesen máshogy nézek az emberekre, ügyfelekre, partnerekre, barátokra. Mintha kinyílt volna a szemem.”

Surányi Ferenc
ügyvezető
Vállalkozz Hatékonyan Kft.

Kedves Cégvezető Barátom!

Te, aki már voltál Bázis1 tréningen, elég sokat tudsz az általunk használt Rendszerről, ami átfogja egy cég életének minden területét. De sajnos van egy rossz hírünk a Számodra.

El kell, hogy áruljuk, hogy a Bázis1 tréning csak egy nagyon kicsi kis morzsa volt abból az izgalmas menedzsment- és etika tudásból, amit tanítunk.

Van még nagyon sok tudás, ami itt hever nálunk, de most könnyen megszerezheted. Ez nem más, mint az általunk tanított magasabb szintű, válogatott tudásanyag:

Bázis2 tréning!

Ha a Bázis1 tréning volt az általános iskolai tananyag, akkor a Bázis2 tréning a középiskolai tananyag. Ténylegesen magasabb szintű tudás birtokába fogsz jutni rajta.

Ez eddig rendben van, de miről szól a Bázis2 tréning?

Nézzük meg pontosan:

1. Célok
Miért van az, hogy csak olyan keveseknek sikerül elérni a céljaikat? Mit kell ahhoz tenni, hogy a céljaid egy az egyben megvalósuljanak? Az ARK háromszög után most bemutatkozik a Játszma háromszöge, amivel megérted, miért tartasz ott, ahol éppen vagy.

2. Motivációs skála
Vajon mi motivál egy dolgozót? A pénz? A siker? Az elismerés? Semmi? Jó lenne tudni. A Motivációs skála megadja a választ e kérdésekre.  És ami megdöbbentő: a skála megértése után látni fogod, hogy melyik kollégádra mennyire számíthatsz a jövőben.

3. Személyzetfelvétel
Egy üzletember tud a semmiből valamit csinálni. Viszont van az embereknek egy olyan csoportja, akinek az a célja, hogy a valamiből csináljon semmit. Ha egy ilyent veszel fel a cégedbe, annyi Neked. Ebben a részben megmutatjuk, hogy hogyan találod meg a jó embereket. Ha gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan lehet már a felvételi interjún megállapítani a jelöltről, hogy valóban jó munkatárs lesz-e, akkor most megtudod rá a választ.

4. Munkatársi gyűlés
Mit kell ahhoz tenni, hogy ez ne egy semmirevaló, időpocsékoló értekezlet legyen? Ahogy az egyik ügyfelünk mondta, ne fingfűrészelés legyen. Megmutatjuk, hogy milyen lépésekből kell állnia egy munkatársi gyűlésnek, és hogy mit kell ahhoz tenni, hogy a termelésen is meglátsszon a munkatársi gyűlésbe fektetett idő.

5. Tónusskála
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a tréning után érthetővé, kiszámíthatóvá és előre jelezhetővé válik az alkalmazottak vagy egy üzleti partner magatartása. Ránézésre tudni fogod, hogy hogyan reagál egy problémára,  hogy mit bízhatsz rá, vagy akár még azt is, hogy milyen az ágyban. (tényleg :-)

“A tanultak birtokában jobban meg tudom ítélni az embereket. Ezáltal koncentrálni tudom az energiát azokra az emberekre, akik termelnek, és azokra a feladatokra, melyek emelik a statisztikát.”

Kerék Tamás, tulajdonos, Ecoroll Kft.

6. Pénzügyi rendszer

Mi az oka annak, hogy sokszor, amikor egy ügyvezető és a könyvelője beszélgetnek, bár mindkettő magyarul beszél, mégsem értik egymást? A Bázis2 tréning megadja e kérdésre a választ. Megmutat egy olyan egyszerű, a józan paraszti észen alapuló pénzügyi rendszert, mely teljes kontrollt ad a pénzügyi területre, kiküszöbölve a könyvelés nem mindig épelméjű mechanizmusait. Te tudod például hétről hétre, hogy áll a céged pénzügyileg, merre tart valójában? Konkrét megoldást kapsz arra, hogy hogyan lehet a kintlévőségeket tudatosan csökkenteni, hogyan lehet a költségeken kívül még tartalékot is képezni.

7. PR, Marketing
Ma Magyarországon a marketing egy kicsit olyan, mint a foci: mindenki ért hozzá, mégse megy. Az egész zűrzavaros és túlbonyolított. És akkor még nem is beszéltem a PR-ról. Hogy függ össze ez a két dolog? Melyik mire való? Mi az, ami még ezeknél is több bevételt hoz a cégednek? A Bázis2 tréningen megtanulod ezeknek a területeknek az összefüggéseit. Megmutatom a PR- és Marketingstratégia alapjait.

8. A hullámvasutas állapot kezelése
Talán Te is érezted már, hogy “egyszer fenn, egyszer lenn” vagy, néha jól mennek a dolgaid, máskor nem, néha jó kedved van, máskor pedig rossz. Ez egy hullámvasutas állapot. A tréningen megtanulod, hogy ennek mi az oka, és azt is, hogy hogyan tudod elérni, hogy ne legyenek hullámvölgyek. Ez kőkemény Etika lesz, és bizony, lesznek fájdalmas felismeréseid.

Mit gondolsz, ha csak  egy eszközt vetnél be ezekből, mennyit hozna Nálatok?

“Másként fogom folytatni a Bázis2 tréningen elhangzottakat. Hosszú távú tervezést fogok csinálni, és bevezetem a pénzügyi rendszert is. Biztosabbak lettek a céljaim.”

Nagy László, ügyvezető, Nagy Gépműhely Kft.

Ki lesz az előadó?

Az előadó Vincze Róbert, a romániai frencsájz partnerünk lesz.

Robi Marosvásárhely mellett él, és mára nagyon nagy sikerrel tartja Romániában cégünk tréningjeit. Illetve Magyarországon is számtalan sikeres Bázis1 tréninget, “Az értékesítés titkai” tréninget és Kommunikációs tréninget tartott már.

Robi – mint több sikeres cég tulajdonosa – évekkel ezelőtt vett részt az első tréningünkön Marosvásárhelyen. Aztán elvégezte mindegyik tréningünket, és nagyon nagy sikerrel alkalmazta a tanultakat. Az első évben – a nálunk tanultaknak köszönhetően – a bevételei 256%-al nőttek meg. A következő évben még ezt is megnövelte 140%-al.


Mikor és hol lesz?

A legközelebbi Bázis2 tréningek időpontjai:

– 2019. november 22-23. (péntek-szombat) 9:00-21:00
– 2020. január 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00

A tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis2 tréning helyszíne:

Airport Hotel Stáció (Vecsés, Széchenyi u. 20.)

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Mennyibe kerül Neked egy rosszul felvett beosztott?
  (Ha csak 250.000 Ft a teljes havi bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 750.000 Ft-ba)
 • Ha van egy sok pénzt érő ötleted, amit már rég a fiók mélyére tettél, de a tréning után elővennéd és meg tudnád valósítani, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Ha eltűnnének a konfliktusok a cégedből, az mennyi felszabadult energiát és ezáltal megtermelt pénzt hozna?
  (Ha 250.000 Ft havonta egy beosztottad teljes bérköltsége, és hárman érintettek a konfliktusban, akkor havonta legalább 300.000 Ft megy kárba amiatt, hogy nem a termelésre koncentrálnak.)
 • Ha ki tudnád iktatni azokat az órákat, napokat, heteket, amikor valahogy úgy „lent vagy” és nem mennek jól a dolgaid, akkor mennyivel lennél eredményesebb?
  (Őrült sok jó dolgot tudnál csinálni.)
 • Ha a céged pénzügyi helyzetét olyan pontosan látnád, mint a karórádon az időt, és jobban meg tudnád forgatni a cég pénzét, az mennyit hozna?
  (Ha csak 200.000 Ft-ot találsz elfekvőben, amit korábban nem láttál, akkor az pontosan 200.000 Ft-ot hoz.)

Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?

Bázis2 tréning ára 280.000 Ft + ÁFA.

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok.

 • 2-3 fő jelentkezése esetén: 260.000 Ft/fő + ÁFA
 • 4-5 fő jelentkezése esetén: 250.000 Ft/fő + ÁFA
 • 6-7 fő jelentkezése esetén: 240.000 Ft/fő + ÁFA
 • 8-9 fő jelentkezése esetén: 230.000 Ft/fő + ÁFA
 • 10 főtől: 220.000 Ft/fő + ÁFA

A helyedet a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül, előre utalással tudod lefoglalni. A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra. (A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.)

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos ebédet, valamint a szünetekben kávé, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós sütemények, vegyes gyümölcsök és különböző sajtok választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.

Halasztás

Ha mégsem tudsz részt venni a képzésen, és ezt írásban jelzed a számunkra a tréning előtt minimum kettő nappal, délelőtt 11:00 óráig, a helyed biztosítva van a következő alkalomra.
Ha nem jelzed időben, hogy mégsem tudsz jönni, akkor az új szolgáltatási időpontra újból szükséges kifizetned a költségárat, amely jelenleg 38.000 Ft + 27% ÁFA. Mivel ekkor mi már nem tudjuk lemondani a szünetekre bekészített ételeket és italokat, amit ilyenkor meg kell téríteni a hotel számára.

Mit tartalmaz még az ár?

 • Ismétlő ár fejében a jövőben akárhányszor megismételheted a Bázis2 tréninget. (Az ismétlő ár 38.000 Ft + 27% ÁFA.)
 • A Bázis2 tréninget követően bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél – a rendelkezésedre állunk a kapott tréning anyagával kapcsolatban, és a jelentkezést követően 2-3 napon belül válaszolunk a kérdéseidre.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit, mert ha esetleg elégedetlen lennél, a tréning záró napját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.

Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis2 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatsz.  A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis2 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

Mennyit veszítesz, ha nem jössz el a Bázis2 tréningre?

 • Mennyit veszítesz, ha felveszel egy embert, aki nem megfelelő az adott pozícióra?
 • Mennyit veszítesz, ha nem tudod a céljaidat megvalósítani?
 • Mennyit veszítesz, ha a pénzügyeket nem tudod megfelelően kontrollálni?
 • Mennyit veszítesz, ha hullámvasutas állapotban vagy, és ettől néha elég rosszul érzed magad?
 • Mennyit veszítesz, ha akár csak egyetlen egy olyan ember van a csapatodban, aki tönkrevágja a többi beosztottadat?

Őszintén javaslom, hogy ne halogasd tovább!

A jelentkezés menete

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

3. Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

4. A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet küldünk térkép melléklettel és minden szükséges információval.

Jelentkezés a Bázis2 tréningre:
2019. november 22-23. (péntek-szombat) 9:00-21:00
2020. január 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00