VIP klub

 

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel, az egészségvédelem és a szabályozások miatt 2020. május 31-ig élő tréninget nem szolgáltatunk. Minden meghirdetett képzést megtartunk, amint lehetséges. Aki tanulni szeretne az önkéntes karantén alatt, azt maximálisan támogatjuk, és meg fogjuk oldani online eszközök segítségével.

Nem zárunk be, dolgozunk, hogy segítsük a nehéz helyzetbe került cégvezetőket. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

A VIP klub a habos torta. A Seminar Consulting szolgáltatás-piramisának csúcsa. Az egy évig tartó VIP klubon a résztvevők cégei garantáltan komoly fejlődést érnek el. A résztvevő cégvezetőknek pedig nagy mértékben növekszik a vezetői tudása.

Imádják a résztvevők. Hiszen egymás cégeit és elmúlt egy hónapját tizenkét alkalommal alaposan átbeszélve, rengeteget okulnak a másik VIP klub tag jó és rossz döntéseiből, a másik cégében történtekből.

A céged mindig van egy adott Működési állapotban a Nemlét és a Hatalom között. Minden ilyen Működési állapotra van egy megoldó képlet, ami segít abban, hogy eggyel magasabb Működési állapotba kerülj. Ezekkel a Működési állapotokkal dolgozunk egy éven keresztül.

További adatok

Helyszín: Hotel Stáció (Vecsés, Széchenyi u. 25.)
Létszám: Maximum 10 fő.
Előfeltétel: Bázis1, Bázis2 és Bázis3 tréning (A Bázis2 és Bázis3 végzettséget menet közben is megszerezheted.)
Időtartam: Naponta 900– 2000-ig
A kezdés időpontja: 2020. január

Időbeosztás:

1-2. blokk: A résztvevők beszámolnak egymásnak az
elmúlt havi tevékenységükről. Vezetői nézőpontok
kicserélése.
3. blokk: Piroska Gyula mini tréningje.
4. blokk: Az előző havi Statisztika alapján az aktuális Működési állapot egyénenkénti kijelölése. Az odavonatkozó  Állapot formula alapján a következő havi tennivalók és az ügyvezetői Csataterv egyénre szabott kidolgozása.
5. blokk: A meghívott vendégelőadó előadása.
(Vagy egy sikeres üzletember, vagy egy Hubbard konzultáns.)

Termékek:

– Egy év alatt a mainál határozottan jobb állapotba kerül a céged.
– Alkalmanként kész következő havi Csataterv a megfelelő állapot formula alkalmazásával.
– A többi résztvevőtől kapott nézőpontok, ötletek és megoldások.
– Havi kontroll külső nézőpontból a cégedről.
– Az előadásokból megszerzett tudás.

Ingyenes bónusz:

– Egy éven keresztül heti egyszeri telefonos kontroll Piroska Gyulától.
– Februárban plusz egy félnapos Adminskála kidolgozó alkalom.

Kurunczi János sikere a VIP klubról

A cégem 2014-ben kezdett el a Piroska Gyulától tanulni és azóta mondhatom, 180 fokkal megváltozott életünk, és ami a lényeg, hogy nagyon-nagyon jó irányba.
Valóban használható tudásra tettünk szert, ami mind kollégáim mind pedig az én mindennapi munkámat jelentősen megkönnyítette, illetve gördülékenyebbé tette.

A VIP klub tagságnak köszönhetően megismerhettem más, hozzám hasonló vállalkozások problémáit, és rá kellett döbbenem, hogy mindegy mivel foglalkozik egy vállalkozás, a napi problémák mindenhol ugyanazok.
Amikor ezeket egymás szájából halljuk, sokkal könnyebb a megoldást jelentő döntéseket otthon meghozni, még ha azok néha nagyon nehezen is akarnak megszületni.

És ami a legfontosabb, hogy amikor a VIP klubban a saját problémáimról beszélek és kapom a többi cégvezető nézőpontjait a problémámmal kapcsolatban, szinte azonnal és erőlködés nélkül tudom meghozni a megoldást jelentő döntéseket.

Szívből köszönöm ezt Piroska Gyulának, aki lehetővé teszi, hogy tud ilyen fórum működni – hatékonyan működni – és köszönöm minden cégvezető Barátomnak a közreműködését, akik a VIP klub napokon véleményeikkel segítettek a problémáim megoldásában!

Kurunczi János 
Ügyvezető

 

Ár:

(Tartalmazza a büféasztalos ebédet és a szünetekben a kávét és az innivalót nassolni valóval.)

– Egyben fizetve: 2.600.000 Ft + ÁFA

– Havonta fizetve az előző hónap 25-éig: 12 x 290.000 Ft + ÁFA, összesen 3.480.000 Ft + ÁFA

 

Érdekel?
Kérj részletes tájékoztatást:

 

Érdeklődöm: