Kedves Cégvezető Barátom!

Cégvezetőként a legtöbb fejfájást Neked is a beosztottaid okozzák, maguk az emberek. Nem valószínű, hogy különösebben szoktál aggódni az irodabútorok vagy a tűzőgép miatt. Az aggodalmaidat főként a munkatársaid okozzák. Tudod-e kezelni őket?

Te már voltál a Bázis1 és Bázi2 tréningünkön. Láthattad, hogy van megoldás a cégen belüli problémákra. Van, akinek olyan kemények és sokkolóak az azokon kapott adatok, hogy kettéáll a füle tőle. Van, aki fellelkesedik tőle. Az Etika részeknél sokan magukba szállnak.

De hidd el, a Bázis1 tréning csak az általános iskola. A Bázis2 tréning a középiskola. Tudunk még izgalmas dolgokat mondani és adni Neked. Mert a Bázis3 tréning az egyetem.

Bázis3 tréning

Ahhoz, hogy a Bázis3 tréninget elvégezhesd, a Bázis1 tréning és a Bázis2 tréning elvégzése a feltétel.

A legizgalmasabb és legmegdöbbentőbb adatokat és vezetői eszközöket, azokat, amelyekkel BIZTOSAN ÉS AZONNAL látványos eredményeket tudsz elérni a cégedben és az életedben, a Bázis3 tréningemen tanítjuk.

Oké, de miről szól a Bázis3 tréning?

Nézzük meg pontosan:

A Bázis3 tréning csak a bátraknak való.

További admin eszközöket és adatokat tanulunk ahhoz, hogy prosperáljon a céged. A Bázis1 tréninget elég kemény Etika adatokkal zárjuk. A Bázis2 tréning megint csak igazán mellbevágó Etika adatokkal ér véget. A Bázis3 tréning viszont az Etika magasiskolájával végződik. A Működési állapotokat és a hozzájuk tartozó megoldó képleteket tanuljuk meg.

–  Statisztikai rendszer: Te vagy a céged pilótája. Jelenleg műszerek nélkül, vakrepülésben vezeted. Alakítsd ki a pilótafülkéd műszerfalát! A megfelelően kialakított statisztikai rendszer segítségével pontosan látod, hogy merre tartasz, mi az, ami jól működik és mi az, ami nem a cégedben.

–  Az etika magasiskolája: Az élet egy adott területén mindig valamilyen Működési állapotban vagy. Ez a tizenegy állapot a Zűrzavartól a Hatalomig terjed. Vajon a Te céged milyen állapotban van? Mit kell tenned, hogy mindig eggyel följebb lépj a Hatalom irányába?

–  Miért olyan hülyék az embereid?: Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan hülyék az emberek? Volt már Veled olyan, hogy Magadban azt kérdezted, hogy lehet így gondolkodni? Hogy lehet ilyent csinálni? Hogy lehet valaki egyáltalán ilyen?

Hitler másfél éves korában egy tündi-bündi kisfiú volt. Mi történt vele, hogy olyan vadállat lett belőle?

Ha „Az ember mindig jól dönt!”, akkor miért döntesz sokszor mégis rosszul? Mi a megoldás?

A fentiekre választ kapsz a Bázis3 tréningen!

–  Fúró, gyalu, kalapács: Ha megkérdezel egy asztalost, hogy melyek az eszközei, a szerszámai, el fogja Neked mondani, hogy: fúró, gyalu, kalapács.

De vajon melyek egy vezető eszközei? Vajon Te fel tudnád-e sorolni őket? Egyesével végigvesszük mindegyiket a Bázis3 tréningen!

Mikor lesz a következő Bázis3 tréning?

Időpont:

2019. december 13-14. (péntek-szombat) 9:00-21:00
2020. április 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00

A tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis3 tréning helyszíne:

Airport Hotel Stáció (Vecsés, Széchenyi u. 20.)

Mennyibe kerül?

Bázis3 tréning ára 280.000 Ft + ÁFA.

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok.

  • 2-3 fő jelentkezése esetén: 260.000 Ft/fő + ÁFA
  • 4-5 fő jelentkezése esetén: 250.000 Ft/fő + ÁFA
  • 6-7 fő jelentkezése esetén: 240.000 Ft/fő + ÁFA
  • 8-9 fő jelentkezése esetén: 230.000 Ft/fő + ÁFA
  • 10 főtől: 220.000 Ft/fő + ÁFA

A helyedet a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül, előre utalással tudod lefoglalni. A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra. (A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.)

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos ebédet, valamint a szünetekben kávé, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós sütemények, vegyes gyümölcsök és különböző sajtok választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.

Halasztás

Ha mégsem tudsz részt venni a képzésen, és ezt írásban jelzed a számunkra a tréning előtt minimum kettő nappal, délelőtt 11:00 óráig, a helyed biztosítva van a következő alkalomra.
Ha nem jelzed időben, hogy mégsem tudsz jönni, akkor az új szolgáltatási időpontra újból szükséges kifizetned a költségárat, amely jelenleg 38.000 Ft + 27% ÁFA. Mivel ekkor mi már nem tudjuk lemondani a szünetekre bekészített ételeket és italokat, amit ilyenkor meg kell téríteni a hotel számára.

Mit tartalmaz még az ár?

  • Az ismétlő ár fejében a jövőben akárhányszor megismételheted a Bázis3 tréninget. (Az ismétlő ár 38.000 Ft + 27% ÁFA.)
  • A Bázis3 tréninget követően bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél – a rendelkezésedre állunk a kapott tréning anyaggal kapcsolatban, és a jelentkezést követően 2-3 napon belül válaszolunk a kérdéseidre.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit, mert ha esetleg elégedetlen lennél, a tréning záró napját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.


Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis3 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatsz.  A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis3 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

Őszintén javasoljuk, hogy ne halogasd tovább, gyere el!

BÁZIS3 TRÉNING MEGRENDELÉS

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

3. Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

4. A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet küldünk térkép melléklettel és minden szükséges információval.

Jelentkezés a Bázis3 tréningre:
2019. december 13-14. (péntek-szombat) 9:00-21:00
2020. április 24-25. (péntek-szombat) 9:00-21:00