Haladó kommunikációs tréning

Megszületett a Kommunikációs tréning folytatása, a Haladó kommunikációs tréning. Annyira haladó, hogy csak olyanok vehetnek részt rajta, akik elvégezték a Kommunikációs tréninget.

Itt megtanuljuk, milyen érzelmi skálán, érzelmi tónuson mozognak az emberek. Ez a kommunikációs eszköz a Tónusskála. Megtanulod felismerni, hogy a másik személy a Tónusskála melyik szintjén van. Aztán begyakorlod, hogyan tudsz az ő szintje felett fél tónussal, a parancs zónájában kommunikálni.

Haladó kommunikációs tréning

A kommunikációs tréningen 7 kemény gyakorlattal bedrilleztük a kommunikáció alapjait. Ez az új tréning lesz a folytatás. Itt további drillekkel az alábbi képességeket fogod megszerezni:

 • Tovább beszéltetni a másikat
 • Látszólag válaszolni egy kérdésre, anélkül, hogy ténylegesen megválaszolnád
 • Véget vetni a másik kérdezősködésének
 • Elkezdeni egy beszélgetést
 • Szóra bírni egy szótlan személyt
 • Visszatéríteni valakit a tárgyhoz
 • Elterelni a beszélgetést egy másik témára
 • Kezelni egy kommunikációval kapcsolatos zaklatottságot
 • Simán és ténylegesen befejezni egy beszélgetést, amikor a másik csak beszél, csak beszél, csak beszél…

A Haladó kommunikációs tréning

 • NEM egy előadás, mint a többi tréningünk, hanem két nap tömény gyakorlás.
 • NEM való a „puhapöcs” embereknek, mert kőkemény helyzeteket is gyakorlunk.
 • NEM csak megismertet az úttal, hanem megtanít járni rajta.
 • NEM csak egy ember előadása, hanem tanfolyam-felügyelők is segítenek rajta.

Mikor és hol lesz?

Időpont:

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel, az egészségvédelem és a szabályozások miatt 2020. május 31-ig élő tréninget nem szolgáltatunk. Minden meghirdetett képzést megtartunk, amint lehetséges. Aki tanulni szeretne az önkéntes karantén alatt, azt maximálisan támogatjuk, és meg fogjuk oldani online eszközök segítségével.

Nem zárunk be, dolgozunk, hogy segítsük a nehéz helyzetbe került cégvezetőket. Keress minket bátran elérhetőségeinken!

Időbeosztás: mindkét nap 9-21 óráig, ebédszünet 13-14-ig

A tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

Helyszín: Vecsés, Hotel Stáció

 

Ki lesz az előadó?

Gabelics GyorgyAz előadó Gabelics György lesz. Több, mint tízéves vezetői és értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetesmarketing-piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsmentrendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a Bázis1 tréninget és Az értékesítés titkai tréninget. Mellesleg ő a Seminar Consulting értékesítési vezetője is.

„Tetszik a dolog, jó az időpont is,
de mennyibe kerül?”

Ha más kollégát is hozol Magaddal, kedvezményt kaptok. De ugye tudod, hogy csak a Kommunikációs tréninget végzett személy vehet részt rajta.

A tréning ára:

 • 1 fő: 280.000 Ft + ÁFA/fő   
 • 2-3 fő: 260.000 Ft + ÁFA/fő
 • 4-5 fő: 250.000 Ft + ÁFA/fő
 • 6-7 fő: 240.000 Ft + ÁFA/fő
 • 8-9 fő: 230.000 Ft + ÁFA/fő
 • 10 főtől: 220.000 Ft + ÁFA/fő

A helyedet a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül, előre utalással tudod lefoglalni. A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra. (A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.)

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos ebédet, valamint a szünetekben kávé, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós sütemények, vegyes gyümölcsök és különböző sajtok választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.

Limitált létszám

A Haladó kommunikációs tréningen maximum 56 fő tud részt venni.

Halasztás

Ha mégsem tudsz részt venni a képzésen, és ezt írásban jelzed számunkra a tréning előtt minimum nyolc munkanappal, a befizetett pénzedet fel tudod használni valamelyik másik szolgáltatásunkra. Ha nem jelzed időben, hogy mégsem tudsz jönni, akkor az új szolgáltatásra ki kell fizetned annak a költségárát.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit, mert ha esetleg elégedetlen lennél, a tréning zárónapját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.

Ismétlési lehetőség: ha bármikor szeretnéd megismételni a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ismétlőárat, ami 38.000 Ft + 27% ÁFA.

Jelentkezz MOST!

Jelentkezés a Haladó kommunikációs tréningre:
2020. április 17-18 (péntek-szombat) 9:00-21:00
2020. október 9-10 (péntek-szombat) 9:00-21:00