Haladó kommunikációs tréning


Megszületett a Kommunikációs tréning folytatása, a Haladó kommunikációs tréning. Annyira haladó, hogy csak olyanok vehetnek részt rajta, akik elvégezték a Kommunikációs tréninget.

Itt megtanuljuk, milyen érzelmi skálán, érzelmi tónuson mozognak az emberek. Ez a kommunikációs eszköz a Tónusskála. Megtanulod felismerni, hogy a másik személy a Tónusskála melyik szintjén van. Aztán begyakorlod, hogyan tudsz az ő szintje felett fél tónussal, a parancs zónájában kommunikálni.

Haladó kommunikációs tréning

A kommunikációs tréningen 7 kemény gyakorlattal bedrilleztük a kommunikáció alapjait. Ez az új tréning lesz a folytatás. Itt további drillekkel az alábbi képességeket fogod megszerezni:

 • Tovább beszéltetni a másikat
 • Látszólag válaszolni egy kérdésre, anélkül, hogy ténylegesen megválaszolnád
 • Véget vetni a másik kérdezősködésének
 • Elkezdeni egy beszélgetést
 • Szóra bírni egy szótlan személyt
 • Visszatéríteni valakit a tárgyhoz
 • Elterelni a beszélgetést egy másik témára
 • Kezelni egy kommunikációval kapcsolatos zaklatottságot
 • Simán és ténylegesen befejezni egy beszélgetést, amikor a másik csak beszél, csak beszél, csak beszél…

A Haladó kommunikációs tréning

 • NEM egy előadás, mint a többi tréningünk, hanem két nap tömény gyakorlás.
 • NEM csak megismertet az úttal, hanem megtanít járni rajta.
 • NEM csak egy ember előadása, hanem tanfolyam-felügyelők is segítenek rajta.

Mikor és hol lesz?

Időpont:

2023. augusztus 25-26. (péntek-szombat) 9:00-21:00

Időbeosztás: mindkét nap 9-21 óráig, ebédszünet 13-14-ig

A tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

Helyszín: Stáció konferencia központ
Cím:
Vecsés, Széchenyi u. 20.

 

Ki lesz az előadó?

Gabelics GyorgyAz előadó Gabelics György lesz. Több, mint tízéves vezetői és értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetesmarketing-piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsmentrendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a Bázis1 tréninget és Az értékesítés titkai tréninget. Mellesleg ő a Seminar Consulting értékesítési vezetője is.

„Tetszik a dolog, jó az időpont is,
de mennyibe kerül?”

Ha más kollégát is hozol Magaddal, kedvezményt kaptok. De ugye tudod, hogy csak a Kommunikációs tréninget végzett személy vehet részt rajta.

A tréning ára:

 • 1 főtől: 245.000 Ft + ÁFA/fő
 • 3 főtől: 235.000 Ft + ÁFA/fő
 • 6 főtől: 225.000 Ft + ÁFA/fő

A helyedet a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül, előre utalással tudod lefoglalni. A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra. (A helyszínen nem áll módodban készpénzben fizetni.)

A tréning ára tartalmazza a büféasztalos ebédet, valamint a szünetekben kávé, tea, ásványvíz, rostos és szénsavas üdítők korlátlan fogyasztását, illetve sós sütemények, vegyes gyümölcsök és különböző sajtok választékát. A tréningen történő tanuláshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést.

Limitált létszám

A Haladó kommunikációs tréningen maximum 56 fő tud részt venni.

Halasztás

Ha mégsem tudsz részt venni a képzésen, és ezt írásban jelzed számunkra a tréning előtt minimum nyolc munkanappal, a befizetett pénzedet fel tudod használni valamelyik másik szolgáltatásunkra. Ha nem jelzed időben, hogy mégsem tudsz jönni, akkor az új szolgáltatásra ki kell fizetned annak a költségárát.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit, mert ha esetleg elégedetlen lennél, a tréning zárónapját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.

Ismétlési lehetőség: ha bármikor szeretnéd megismételni a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ismétlőárat, ami 38.000 Ft + 27% ÁFA.

Jelentkezz MOST!

Jelentkezés a Haladó kommunikációs tréningre:
2023. augusztus 25-26. (péntek-szombat) 9:00-21:00