Vezetőképzés cégen belül – így csináljuk mi

Vezetokepzes cegen belul igy csinaljuk mi

A vezetőképzésre eddig úgy gondoltál, mint egy pár napos vagy hetes képzésre, amire elküldöd egy munkatársad? Ilyen is van, de ha egy olyan feladatkört szeretnél leadni, ami lehetetlennek tűnik, akkor ez a módszer nem fog működni. Elmondom, én hogyan valósítottam meg mégis.

A vezetőképzést akadályozó fő tényező: Te vagy a legjobb! 🙂

Tudom, hogy Te vagy a cégedben a legjobb szakember. Te vagy a legjobb

 • pék,
 • autószerelő,
 • tervezőmérnök,
 • asztalos,
 • értékesítő.

Nálad jobban senki sem tudja! 🙂

Hadd meséljek most magamról egy kicsit! Tudod,

 • messzi földön én vagyok a legjobb üzleti előadó. 🙂
 • Rettentő nagy tudásom és érzékem van hozzá. 🙂
 • Több mint ezer tréninget tartottam már.
 • Annyira jó vagyok, hogy az már fáj. 🙂

Gyakorlatilag egy megkérdőjelezhetetlen, tökéletes előadóművész vagyok. 🙂 (Meg úgy látszik, hogy nagyképű is.)
Hát hogy a fenébe tudnám átadni ezt a professzionális, művészi tökélyre kifejlesztett, hihetetlen tudást bárki emberfiának? 🙂

Egyszerűen!

Ha már arra tanítjuk az ügyfeleinket, hogy leadják a posztjaikat, és üljenek fel cégvezetőként a Szervezési tábla tetejére, akkor nekem is meg kell tennem.

Meg is tettem!

Vincze Robi barátom nagy sikerrel tartotta a

 • Bázis1 tréningeket,
 • Az értékesítés titkai tréningeket,
 • a Kommunikációs tréningeket,
 • az „Egy hajóban evezünk” tréningeket,
 • és a Bázis2 tréningeket is
 • Ráadásul már román nyelven is, ami nem az anyanyelve.

Mindig versenyez velem!

Tudod, a tréningek végén a résztvevők kitöltenek egy Minőségbiztosítási dokumentumot. Azon három szempont szerint, 1-től 10-ig terjedő skálán értékelik az Előadót. 1-es a legrosszabb, 10-es a legjobb.

Bizony nem egyszer volt, hogy egy adott héten Robi jobb pontátlagot ért el, mint én. A tanítvány túlszárnyalta a mesterét. Én pedig ezt nem bánom. Egyedül sosem tudok annyi embernek segítséget nyújtani, mint az általam kiképzett emberek seregével.

De mára már Gabelics Gyuri barátom is tartja a tréningeket.

 

És bizony Gyuri egyszer földbe döngölt bennünket a Robival!

Bázis1 tréningen ‒ 1-től 10-ig skálán ‒ Gyuri 10,14 pontátlagot ért el. Ugyan kapott 8 pontot is, de többektől 12 pontot kapott. Így jött ki ez a valaha volt legmagasabb pontátlag.

Gyuri, gratulálok!

És nagyon szépen köszönöm Neked. Öröm Veled dolgozni. Fantasztikus srác vagy. Gyakorlatilag a nulláról indulva, nyolc hónap alatt érett előadóvá fejlődtél.

Igazi fenegyerek vagy! 🙂

A cégen belüli vezetőképzés titka

Nyilván mindehhez kell egy megfelelő hozzáállású, tehetséges ember. Mint például a Robi vagy a Gyuri.

De kell mellé egy cégen belüli, megfelelő képzési rendszer is. És egy ilyen szintű embernek át lehet adni még egy olyan bonyolult tevékenységet is, mint egy kétnapos, huszonkét órás tréning megtartása.

Az is igaz, hogy sok száz lépéses betanuló feladatlistán ment végig hozzá a Gyuri. És több száz oldalnyi referenciát kellett megtanulnia. Sok betanító oktatófilmet kellett végignéznie. A sok-sok gyakorlásról nem is beszélve.

De végigment rajtuk, és megcsinálta!

Sok ügyfelem mondta, hogy persze, biztosan jó a Robi, vagy a Gyuri. De ők mégsem a Piroska Gyula. Azért az más, azt nem lehet lemásolni.

Aztán eltévedtek egy nem általam tartott tréningünkre. És pofára estek. Aztán őszintén bevallották, hogy tévedtek. Mert teljes értékű tréninget kaptak. Sok ügyfelünk kifejezetten a Robit vagy a Gyurit kéri ma már cégen belüli tréning tartásához.

Sőt, volt néhány elvetemült, aki szerint a Gyuri vagy a Robi jobb tréningeket tart nálam. Mondjuk természetesen ezeket levettük a hírlevél listánkról, meg a mobilomból is kitöröltem a számukat. 🙂

Ha én át tudtam adni, akkor Te is meg tudod csinálni. A tréningjeinken pont ezt oktatjuk. Gyere el rájuk! Tanuld meg, hogyan kell csinálni! Aztán add le a posztjaidat!

Nem akarsz szórakozni pár órás bevezető előadásokkal? Akkor kezdd rögtön itt a tanulást: Bázis1 tréning cégvezetőknek>>>

logo icon set 01

Szívesen olvasnál hasonló gondolatokat 1x egy héten?
Iratkozz fel az alábbi adatlapon:

Feliratkozás:

Hasznosnak tartottad a cikket? Oszd meg másokkal is
Facebook
Twitter
LinkedIn
A vezetőképzésre eddig úgy gondoltál, mint egy pár napos vagy hetes képzésre, amire elküldöd egy munkatársad? Ilyen is van, de ha egy olyan feladatkört szeretnél leadni, ami lehetetlennek tűnik, akkor ez a módszer nem fog működni. Elmondom, én hogyan valósítottam meg mégis. A vezetőképzést akadályozó fő tényező: Te vagy a legjobb! :) Tudom, hogy Te vagy a cégedben a legjobb szakember. Te vagy a legjobb
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre