Zárkózz be a wc-be és énekelj!

- írta: Piroska Gyula -

Zárkózz be a wc-be és énekelj!

Zárkózz be a WC-be és énekelj!

 

De miért?

Hogy jobb kedvű légy!

Ezt javasolja nekünk Piroska Gyula, a könyv írója, az értékesí-tési találkozók előtt.

Ez a könyv egy évnyi, főként cégvezetőknek szóló Hétzáró gondolatait tartalmazza. Hatalmas hírlevél listája olvassa hét-végenként őket. Rövid, könnyed, szórakoztató, mégis mély gondolatokat átadó írások.

A legjobb megnyitási arányt „Zárkózz be a WC-be, és énekelj!” tárgysorú Hétzáró gondolat hozta. Ezért ez a könyv címe.

Néhány fejezet:

 • Steve Jobs utolsó szavai
 • Michael Jackson, a Facebook és Szókratész
 • Hosszú Katinka kontra Verrasztó Dávid
 • Hogyan csökkentsd nullára az értékesítési kudarcokat
 • Marilyn Monroe, a Csík zenekar és a Halálipar
 • Nem halhatok meg úgy, hogy nem ültem repülőn
 • Tényleg azt hiszed, hogy minden nő kurva?

Érdemes elolvasni!

Piroska Gyula Magyarország egyik legnépszerűbb üzleti előadója. Sajátos humora, meghökkentően szókimondó stílusa és ragyogó példái élménnyé teszik tréningjeit és előadásait.

Az elmúlt huszonegy évben har-mincezer ember fordult meg a képzé-sein itthon és külföldön.

„Egy hajóban evezünk” című első könyve másfél év alatt bestsellerré vált.

További könyvei:

 • Mi közük a kubai luxuskurváknak a vállalkozásodhoz?
 • Lökd a kecskét a szakadékba!
 • A cél állítás szabályai

 

SKU seminar0006 Kategória

4 990 Ft

Csomagküldő kereskedelmi tevékenységi körben nyilvántartási szám: XIII/14138/2020/B 

Elkezdheted a könyv olvasását az előszóval,
amiből azt is megtudod, miért pont ez lett a címe:

 

Előszó Piroska Gyulától     

Ötödik éve már, hogy minden hétvégén írok egy Hétzáró gondolatot cégem ‒ a Seminar Consulting ‒ sokszázezres hírlevél listájának. Néha nehéz, hogy mindenféleképpen meglegyen az írás addigra, amire ki kell küldeni. Volt, hogy nyaralás alatt írtam. Volt, hogy apró darabokban a tréning tartás szüneteiben. Volt, hogy éjszaka az isztambuli repülőtéren. Volt, hogy egy hosszú nap előtt, hajnalban felkelve.

De az elmúlt több mint kétszáz hétvégét mindig lezártam egy Hétzáró gondolattal! Jó játék! Élvezettel írom őket! Ezeket az Előszó sorokat is derűs örömmel írom. Most is hajnalban keltem hozzá. Mert délelőtt már „Ketyegjen a cég, mint a Doxa óra!” előadást fogok tartani vagy harminc érdeklődőnek.

Idekucorodtam fürdőköpenyben a kanapé sarkába a nappaliban, a lábamon egy pokróccal. Életem párja, Évi és az éppen nálunk vendégeskedő Vincze Robi barátom Erdélyből, még alszik. Kint a kertben még teljesen sötét van. Itt a nappaliban is csak a karácsonyfa égősora és a nappali karácsonyi díszei égnek. Hangulatos!

Ilyenkor midig magam elé képzelem valamelyik kedves ügyfelemet, vagy barátomat, vagy munkatársamat, vagy családtagomat. És neki írom az adott Hétzáró gondolatot. Most éppen a kollégáimra gondolok! Az én csodálatos csapatomra! És az én csodálatos ügyvezetőmre! Lagzi Szilvire!

Ugyanis a hét végén három napos Évindító edzőtábort tartottunk Vecsésen a Hotel Stációban. Három csoda nap volt. Sokat sírtunk örömünkben. A fiúkat és magamat is beleértve. Még többet nevettünk! Értékeltük a tavalyi évet. Elterveztük az idei évet. Megerősítettük és jobban konkretizáltuk a hosszú távú cél-jainkat.

De főleg sok szeretetet adtunk egymásnak! Összekovácsolódott a csapat. Vincze Robit, az első külföldi frencsájz partnerünket is beleértve. Sok nézőpontból tudatosítottuk magunkban, hogy mi is a mi feladatunk, a küldetésünk. Hogy mivel és hogyan segítjük az ügyfeleinket és egymást. Mint minden munkatársi gyűlésen, megerősítésként most is hangosan, együtt elmondtuk cégünk küldetését: „Tréningekkel, könyvekkel és személyes törődéssel nagyon nagy mértékben segíteni az üzletembereket, hogy egy nagyobb, szabadabb, élvezetesebb és méltóbb játszmát játszhassanak.”

Tudod, itt vagyunk ennek az életnek nevezett dologban. Beleszülettünk. De senki sem mondta el a játékszabályokat. Az élet éléséhez szükséges legalapvetőbb szabályokat. Az iskolában megtanultuk, hogyan kell integrálni, négyzetre emelni, köbgyököt vonni. Tanultuk az energia-megmaradás törvényét, Archimédesz törvényét, a Boyle-Mariotte törvényt, és még rengeteg más okosságot.

De egy csomó minden olyan dologra nem tanítottak meg bennünket, amelyek sokkal fontosabbak lennének ahhoz, hogy élvezetes legyen az élet:

– Hogyan neveljem a gyerekeimet.
– Hogyan teremtsem meg magam számára a jómódot.
– Hogyan találjam meg életem párját.
– És ha már megtaláltam, hogyan tartsam meg.
– Hogyan étkezzek úgy, hogy a testem egészséges maradjon.
– Hogyan érjem el a céljaimat.
– Hogyan osszam be hatékonyan az időmet.
– Hogyan szervezzek meg egy vállalkozást.
– Hogyan érjem el, hogy a kollégáim az én fejemmel gondolkodjanak.

Mindezek sokkal fontosabbak, mint a Pitagorasz tétel. Anélkül egész jól le lehet élni egy életet. De a fenti tudások nélkül nehéz lesz.

Képzeld el azt, hogy beállsz vietnámi papucsban, rövid fekete klott gatyában, rövid ujjú pólóban rögbizni profi rögbi játékosok közé úgy, hogy soha senki nem mondta el Neked a rögbi szabályait. Hogy néznél ki tíz perc múlva? Nem jól! És boldogtalanul!

Ugyanígy néz ki a legtöbb ember negyven éves korára. Nem jól! És boldogtalanul! Az ebben a könyvben összegyűjtött egy évnyi Hétzáró gondolatban olyan dolgokat fogalmaztam meg a Számodra, amelyek segítenek abban, hogy nagyobb, szabadabb élvezetesebb és méltóbb játszmát játszhass az életedben és a vállalkozásodban.

Nagyon köszönöm Neked, hogy megvetted ezt a könyvet! Olvasd örömmel! Remélem, hogy tetszeni fog! Tegye jobbá, változtassa meg az életedet! Kedves Barátom!

Jó olvasást kívánok!

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre