Bemutatkozik az új Dr. Admin The business software

Spórolj időt! Hozz teljes bizonyossággal döntéseket! Szoftver cégvezetőknek, akik jobban szervezett céget akarnak és egy helyről, könnyen akarják használni a cégvezetői eszközeiket.

Bármilyen is legyen a gazdasági helyzet, ahhoz, hogy a céged hatékonyan működjön és lendületesen fejlődjön, villámgyors döntéseket kell meghoznod, akár a legváratlanabb pillatokban is.  Ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni, jól szervezett, átlátható cégre van szükséd + stabil és pontos adatokra a céged minden egyes területéről. 

A szoftver eszköztárában olyan modulokat sorakoztattunk fel, amelyek használatával el lehet érni, hogy a Cégvezetők gondolkodásmódja, értékrendje ott legyen a cég minden sarkában.
Ha valahol születik egy döntés a cégen belül, az úgy szülessen meg, mintha a Cégvezető fejéből pattant volna ki abban a szituációban.

Ez lehetséges.

Már többszáz cégvezető tapasztalja ennek jótékony hatását

Ott tudják hagyni a céget akár egy igazán fontos projektnél, feladatnál és tudják, hogy jól fog menni nélkülük is. És azt is tudják, hogy egy-egy helyzetben hogyan tudnak teljes bizonyossággál jó döntés hozni.

Felhasználói visszajelzés

Dr. Admin Szoftver moduljai 

Munkatarsak

Munkatársak modul

Ebben a modulban tudod felvinni a munkatársaidat a szoftverbe. Itt tudod hozzáférhetővé tenni számukra a szoftvert. Ezen túl itt tudsz különböző szintű jogosultságot is adni nekik a szoftver használatához, moduljaihoz.

Kep3

Szervezési Tábla készítő modul

Ebben a modulban hihetetlenül könnyen tudod elkészíteni és naprakészen tartani a céged Szervezési tábláját. Legyen az akár egyszerűbb, vagy bonyolultabb. Vissza tudod nézni a céged múltbéli Szervezési tábláit, hogy a múltban, melyik időpontban hogy is nézett ki. Ez a modul biztosítja zseniális módon azt is, hogy a falon is mindig aktuális legyen a céged Szervezési táblája.

Stat

Statisztikák modul

Céged összes tevékenységére, területére könnyedén készíthetsz megfelelő grafikonokat ebben a modulban. Éves, havi, heti, napi vagy akár óránkénti
Statisztikákat is lehet készíteni. Egy-egy statisztikát hozzá lehet rendelni a munkatársaidhoz, illetve a céged Szervezési táblájának bármely posztjához is.

A grafikonlapra rá tudsz helyezni Trendvonalat, a következő időszakra szóló Célkitűzést. A szoftver automatikusan jelöli a valaha volt legmagasabb statisztikai értéket is.

Be tudod állítani, hogy melyik Statisztikát ki vezesse, és hogy ki nézheti azt meg. Vissza tudod nézni az összes Statisztika múltbeli adatait bármilyen időtartamra vagy időpillanatra nézve.

És persze ki tudod nyomtatni a falra az összes statisztikát.

Kep4

Irányelvek modul

Ebben a modulban tudod megírni és tárolni a céges Irányelveket. Az Irányelvek „Melyik posztnak szól?” részébe könnyedén be tudod illeszteni posztokat a céged Szervezési táblájáról. Vissza tudod nézni bármelyik Irányelved múltbéli változtatásait és azt is, hogy mikor mi volt érvényben.

A Szoftver használatbavétele előtt már meglévő Irányelveidet könnyedén be tudod illeszteni. Természetesen az Irányelvek is kinyomtathatók.

Kep5

Ellenőrzőlisták modul

Ebben a modulban tudsz minta segétségével egyszerűen
EllenőrzőlistákatEllenőrzőlapokat és Továbbítólapokat készíteni. Méghozzá kinyomtatható formában. Ezek bármely pontjához hozzá tudod rendelni a céged Szervezési táblájának bármely posztját. Könnyedén tudod rendezni a listák pontjait.

Dr Admin előfizetési csomagok
(cégenként)

1-5
felhasználó
(nettó)

25.000 ,-Ft / hó
 • Szervezettebb cég
 • Önjáróbb cég
 • Elemezhető adatok

6-10
felhasználó
(nettó)

35.000 ,-Ft / hó
 • Szervezettebb cég
 • Önjáróbb cég
 • Elemezhető adatok

11-20
felhasználó
(nettó)

50.000 ,-Ft / hó
 • Szervezettebb cég
 • Önjáróbb cég
 • Elemezhető adatok

21-50
felhasználó
(nettó)

70.000 ,-Ft / hó
 • Szervezettebb cég
 • Önjáróbb cég
 • Elemezhető adatok

51-100
felhasználó
(nettó)

100.000 ,-Ft / hó
 • Szervezettebb cég
 • Önjáróbb cég
 • Elemezhető adatok

Csomagok összehasonlítása

[table id=3 /]

Összegezve mit nyersz a Dr. Admin szoftver használatával? 

Kapcsolat

Központi e-mail címünkre várjuk üzeneted

Kérdések

Ha kérdésed lenne mielőtt hívnál bennünket kérlek nézd meg a Gyakori Kérdések részt. Itt összegyűjöttük a számodra is értékes válaszokat. 

Ha itt nem találod meg a választ hívd a 06 70/619-7779 telefonszámot.

Modulok

A Dr. Admin szoftver sikeres használatához szükséges a szoftvermodulok Hubbard Management System szerinti technológiájának minimális szintű ismerete.

Ha még nem ismered a Hubbard Management System-et, akkor azt javasoljuk, gyere el a Seminar Consulting által tartott Bázis1 tréningre. Ezen elegendő ismeretet kapsz a szoftver sikeres használatához. Kattints ide»

A Dr. Admin szoftvert ezen a weboldalon tudod megrendelni a Megrendelő űrlap teljes és pontos kitöltésével.

A Megrendelő űrlap kitöltése után legkésőbb 24 órán belül Regisztrációs e-mailt kapsz a regisztrációnál megadott e-mail címedre. Ennek segítségével tudsz belépni a saját Dr. Admin szoftveredbe.

Ezután 30 napig ingyen tudod használni a rendszert.

A 30 nap lejárta előtt néhány nappal kapod meg az első havi díjról szóló díjbekérő levelet e-mailben, amit átutalással tudsz kifizetni.

A Dr. Admin szoftver elérési jogosultságainak kezelését Te végzed a saját munkatársaid körében.

Lehetőséged van a munkatársaidnak Szoftverhasználati jogot adni vagy azt megvonni tőlük. Lehetőséged van az egyes szoftvermodulok használati jogosultságának a következő beállításaira: Adminisztrátor, Felhasználó, Olvasó, Nem használhatja.

Ha valamelyik munkatársadnak Adminisztrátor, Felhasználó vagy Olvasó jogosultságot adtál, automatikusan kap egy Regisztrációs e-mailt, amivel be tud lépni a Dr. Admin szoftverbe.

Minden munkatársad folyamatosan használhatja a Dr. Admin szoftver első két modulját (Munkatársak modul, Szervezési tábla modul) az Általad beállított jogosultságok szerint. Nincs korlátozva a számuk.

A Dr. Admin szoftverbe egy felhasználói e-mail címmel csak egy valós személy jelentkezhet be. Külön személyeknek külön hozzáférési jog használata szükséges.

Nem.

A Dr. Admin szoftver havi előfizetési rendszerben, felhő alapú online eléréssel működik. Garantáljuk a 0-24 órás szolgáltatási szintet évi 99%-os rendelkezésre-állással.

Ez maximálisan évi 3,65 nap leállási lehetőséget biztosít a számunkra, a különböző problémákkal és az előre ‒ lehetőleg éjszakára ‒ tervezett és bejelentett karbantartási időkkel együtt. Ez utóbbiakat időben jelezzük Neked.

Igen.

Adataid nagy biztonságban vannak az általunk bérelt felhő alapú adattárolóban. Ez nagy működési- és adatbiztonságú hardver- és szoftvertechnológiával működik

A Dr. Admin szoftver e vonatkozású jellemzőit rendszeresen felülvizsgáljuk, összehasonlítjuk a kor követelményeivel, és amennyiben szükséges, fejlesztjük, frissítjük, vagy cseréljük azokat.

Igen.

A Dr. Admin szoftver esetleges hibáit folyamatosan javítjuk. Folyamatosan frissítjük, tökéletesítjük és gondozzuk a szoftvert, hogy az a lehető legjobban szolgálja ki az igényeidet.

Azonban ezek a frissítések nem tartalmazzák újonnan kifejlesztett szoftvermodulok használatát.

Igen.

Ha rendszeres számítógép használó vagy, valamint minimális szinten ismered a Hubbard Management System-et, akkor minden különösebb betanulás nélkül tudod használni a Dr. Admin szoftvert.

E mellett a Szoftver tartalmaz egy minden képernyőfelületen elérhető, egyszerű Használati útmutatót. Valamint minden képernyőfelületen kis zöld kérdőjelekre  kattintva találsz segítő magyarázatot az adott szoftverrészhez.

Mi nem hozunk létre semmilyen tartalmat a Te saját Dr. Admin szoftveredben. Nem leszünk a szerzője a saját szoftveredben létrehozott tartalmi elemeknek. Ezek ellenőrzését vagy az Általad létrehozott tartalom figyelését nem végezzük.

Garantáljuk az 1 munkanapon belüli Ügyfélszolgálati választ.

Az Ügyfélszolgálatot az alábbi elérhetőségek egyikén érheted el:

 • Telefon: +36 70/619-7779 vagy +36 1/231-0639
 •  E-mail: help@dr-admin.com

Telefonon munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között hívhatod fel az Ügyfélszolgálatot.

Az első 30 napban ingyen próbálhatod ki a Dr. Admin szoftvert a megrendelés után. A további Havi előfizetési díjakat minden hónapban előre kell fizetned átutalással.

Jogosult vagy a Dr. Admin szoftvert több saját tulajdonú cégedre egyszerre használni, amennyiben ezen cégek tevékenységét egyetlen közös Szervezési táblán jeleníted meg.

Köteles vagy több Dr. Admin szoftver előfizetést vásárolni, amennyiben egyetlen cégen belül annyira eltérő tevékenységeket folytatsz, hogy azokat külön-külön Szervezési táblán szeretnéd megjeleníteni. A Szervezési táblák között bármikor nagyon könnyedén tudsz váltani.

A megrendelésnél jelöld be, hogy külföldi céged van és ad meg a külföldi – ha EU-n belüli, akkor EU-s – adószámodat.

A demó lejárta után ugyanúgy átutalással tudsz majd fizetni.

Késedelmes Havi előfizetési díj fizetés esetén jogosultak vagyunk a szolgáltatást részben, vagy teljes egészében korlátozni vagy felfüggeszteni.

A Dr. Admin szoftver Havi előfizetési díja a fizetési késedelem miatti felfüggesztés alatti időszakra is fizetendő. Ugyanis a felfüggesztés időtartama alatt is biztosítjuk a Számodra a saját Dr. Admin szoftveredben lévő adataidnak a tárolását, és a biztonsági adatmentést. Késedelmes fizetés esetén nem számítunk fel külön behajtási díjat és késedelmi kamatot.

A korlátozás a számlád teljes összegének kiegyenlítéséig áll fenn.

Az első 30 napig ingyen használhatod a szoftvert. Utána válik fizetőssé. Ingyenesen használhatják a Dr. Admin szoftvert a Seminar Consulting frencsájz partnerei, valamint ‒ egyedi elbírálás alapján ‒ a WISE konzultánsok és a nonprofit társadalomjobbító szervezetek.

 •  Szélessávú internetkapcsolat.
 •  A számítógépre telepített Firefox vagy Google Chrome internet böngésző aktuális verziója. Más internet böngészők nem támogatottak.
 • A fenti internet böngészők futtatására alkalmas számítógép.
 • A mobiltelefonra telepített Chrome vagy Safari internet böngésző aktuális verziója. Más mobil internet böngészők nem támogatottak.

Külön indoklás nélkül, bármikor azonnali hatállyal felmondhatod a Dr. Admin szoftver előfizetésedet a help@dr-admin.com​ e-mail címre küldött e-maillel.

Ez esetben az Általad befizetett hónapot még felhasználhatod. A jogviszony ilyenkor a Havi előfizetési díjjal kifizetett időszakod utolsó napján 24:00 órakor szűnik meg.

A Dr. Admin szoftverben rögzített adataid tulajdonosa Te vagy. Ezért az előfizetés bármely okból történő felmondása/megszűnése esetén a bevitt adataidat díjmentesen a rendelkezésedre bocsátjuk XML formátumban. Ehhez az is szükséges, hogy rendezd az esetleges díjfizetési elmaradásodat.

A kérésedre haladéktalanul töröljük a Dr. Admin szoftverbe Általad rögzített adatokat. Az előfizetés megszűnése után a Dr. Admin szoftverbe Általad rögzített adatokat 90 napig tároljuk.

0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre