Online Bázis1 tréning

gyakorlatias, szórakoztató
cégvezetési tréning
profi előadótól

A Seminar Consulting most bemutatja
Magyarország egyik legsikeresebb tréningjét:

“Ezen a tréningen kaptam ötleteket a feladatok leosztásával, a tervezéssel és a számonkéréssel kapcsolatosan is.
Van egy terv, útmutatás, ami alapján egy jól működő, eredményes, stressz mentes céget lehet birtokolni.
E képzés hatására eredményesebb leszek.

Daróczi Csaba – Donion Kft. ügyvezető

Piroska Gyula üzenete

 

Kedves Cégvezető Barátom!

Hol tanultad Te a cégvezetést?

Gondolom, hogy az érettségi után beiratkoztál a Cégtulajdonosok és Cégvezetők Egyetemére. Ott öt év alatt elsajátítottad az elméletét, a gyakorlatát, az eszközeit és az alapanyagait egy cég irányításának. Szorgalmasan bejártál az előadásokra és sikeresen leszigorlatoztál a munkatársak kezeléséből, pénzbehajtásból, csapatépítésből.

Ugyan!

Sajnos a legtöbb magyar vállalkozás kényszervállalkozás. Vállalkozó barátunk annak idején jó szakemberként elégedetlen volt az alkalmazotti fizetésével, az idegesítő főnökével, a munkahelyi kötöttségekkel, és belevágott egy vállalkozásba. Így aztán kapott egy sokkal hülyébb főnököt: önmagát. Mert ugyan lehet, hogy Te jó szakember vagy, de a cégvezetés egy másik szakma, amihez szintén értened kellene.

Te cégvezetőként, mivel más lehetőséged nincs, a nagybetűs ÉLET cégvezetői iskolájába jársz folyamatosan. Az ember kapott tíz nagy pofont balról, húszat jobbról, aztán hátulról százszor seggbe rúgták és így körülbelül tudja az irányt, hogy cégvezetőként merre felé kell menni. Persze ez sem elhanyagolható. De van még mit tanulni.

Ennek most vége!

Mit szólnál ahhoz, hogy végre úgy fejleszthetnéd a cégedet, hogy gyakorlatias tudást kapsz?

Bázis1 tréning

gyakorlatias, szórakoztató
cégvezetési tréning
profi előadótól

 

Milyen tudással fogsz hazamenni?

Bevezetés
Melyek egy cég hosszú távú és jó minőségű túléléséhez szükséges kulcsadatok? Mit kell tudnia egy cégvezetőnek, és mit nem, ha azt akarja, hogy a cége ne járjon úgy, mint a kezdő vállalkozások 90%-a? Megnézzük, hogy mire van szükség egy jó cégvezetői döntéshez.

A szervezet
Miből áll egy szervezet, mi az ideális képe? Miután ezt röviden tisztáztuk, automatikusan összehasonlítod majd a fejedben lévő képpel, ami a jelen helyzetet mutatja a cégedben. Lesz olyan, ahol ez távol lesz egymástól, de lesz olyan terület, ahol közelebb lesz. A tréningen nem fog más történni, mint hogy mutatunk egy útvonalat, a jelen helyzettől az ideális kép irányába.

A növekedés alapelvei
Kell-e növekednie egy cégnek? A tréningen meg fogod kapni a megdöbbentő választ. Megtanítjuk, hogy mennyit és hogyan kell növekedni, és választ kapsz arra a kérdésre is, hogy mi hoz növekedést, ha a cégvezető ezt éppen nem tudja elérni.

A termék
Megnézzük, hogy a legtöbb cég mit vár el rosszul az alkalmazottaktól a munkájukat illetően. Sok munkát várjunk a munkatársaktól, vagy eredményeset? A válasz meglepő lesz.

A csere
Mi az, ami meghatározza egy cég bevételét? A marketingje? A munkatársak munkája? Nem. Valami egészen más. Ebben a témakörben eláruljuk, hogy miért jár rosszul a lógós munkatárs, és lesz egy fura kérésem is feléd. Ne legyél tisztességes, mivel a legtöbb üzlet és tevékenység a “tisztességes csere” alapján működik, és még lehet, hogy ez is kevés! Hogy ezt hogyan értjük, azt a tréningen megérted majd.

Jutalmazás és büntetés
Szükséges-e jutalmazni az alkalmazottakat, ha igen, hogyan és mennyit? Igen, de nem mindegy hogyan, és milyen helyzetekben. A témakör végére pontosan tudni fogod, hogy kit és mikor kell jutalmazni, kit kell büntetni. Ebben a témakörben térünk ki arra is, hogy mit kell tenni akkor, ha egy cég több üzletágban is érdekelt.

A felelősség
Mit jelent egy cégben az, hogy felelősség? Hibáztathatóság, számonkérhetőség, önállóság? A tréningnek ebben a részében megnézzük, hogy mi köze a felelősségnek ahhoz, hogy jelenleg hol áll a céged, és beleássuk magunkat abba is, hogy miként teszi tönkre az embert a “Nem én vagyok a felelős érte.” hozzáállás.

A belső kommunikáció

Elégedett vagy a cégen belüli kommunikációval és információáramlással? Megtanítjuk, hogy hogyan lehet felgyorsítani a szervezetet.

A szervezés alapelvei, szervezési tábla
Létezik egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a munkatársak csak olyan tevékenységeket végezzenek, amelyek bevételt hoznak, és azokat a tevékenységeket biztosan elvégezzék. Ez után a rész után Te is biztosan úgy mész haza, hogy tudni fogod, hogyan lehet logikusan, átláthatóan és kontrollálhatóan felépíteni egy céget.

Hatékonyság
Ha szenvedsz attól, hogy nincs elég időd, tele vagy el nem végzett feladatokkal és meg nem valósított ötletekkel, akkor ez a rész is nagyon értékes lesz a Számodra. Átvesszük azt, hogy hogyan szüntethető meg a kapkodás, a stressz, valamint a lassú, és pontatlan információáramlás.

A vezető
Mit kell tennie egy vezetőnek, és mit nem?

Az irányelvek
Létezik egy egyszerű eszköz arra, hogy minden munkatárs ugyanazokkal a célokkal és tudással rendelkezzen, mint amivel a vezető rendelkezik. Ezzel az eszközzel el fogod érni, hogy a munkatársaidból valódi CSAPAT váljon.

A posztleírás
Milyen a valóban működő munkaköri leírás? Van-e tennivalója egy cég vezetőjének ezen a területen? Igen, van.

A megértés háromszöge
Ebben a részben egy nagyon komoly eszközt adunk a kezedbe, amivel tudatosan ki lehet alakítani a megértést és a bizalmat a munkatársak között. Tudni fogod, hogy mit kell csinálni azzal a kollegával, akivel nehéz beszélni, aki ellenszenves, akivel sokat vitázol vagy csak egyszerűen túl távolságtartó.

A vezető életének fázisai
A vezető gyakran megpróbál számos posztot ellátni és ezáltal sok területet figyelmen kívül hagy. Ez után a rész után meg fog változni a cégvezetésről alkotott véleményed. Látni fogod, hogy hogyan lehet úgy kijönni a napi operatív teendőkből, hogy közben teljes kontroll legyen a szervezeten.

Etika, erkölcs és morál
Végignézzük, hogy ezek a fogalmak vajon mit jelentenek, és hogy miként lehet elérni, hogy működjenek a cégedben. Meg fogod érteni, hogy a becsületes út, és a tisztaság milyen logikus kapcsolatban áll a sikerrel.

Mikor való Neked igazán a Bázis1 tréning?

Akkor, ha

 • használható információkra, gyakorlatias tudásra vágysz
 •  érdekes témáról, jó hangulatú közegben akarsz tanulni
 • fel akarsz frissülni úgy, hogy a figyelmed folyamatosan le van kötve
 • hiteles, profi megjelenésű és jól kommunikáló előadótól akarsz tanulni
 • új tudásra akarsz szert tenni úgy, hogy azt meg is értsd


Ki lesz az előadó?

Gabelics GyorgyAz előadó Gabelics György lesz. Több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetes marketing piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsment rendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a Bázis1 tréninget. Mellesleg ő a Seminar Consulting értékesítési vezetője is.

 

Mikor lesz?

A tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis1 tréning helyszíne:

Az utazást megspórolva, online: az irodád, a nappalid, a kedvenc foteled…

 

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Ha lenne a kezedben egy olyan kommunikációs eszköz, amit az emberek kezelésében egyszerűen tudnál használni, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Ha a felelősségvállalás nőne a cégedben, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Mennyibe kerül Neked egy olyan beosztott, akire a cégnek jól szervezett cég esetén nincs is szüksége?
  (Ha csak 250.000 Ft a teljes bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 750.000 Ft-ba.)
 • Ha csak 5 %-kal javulna a hatékonyság a cégedben, az egy év alatt mennyivel több bevételt jelentene?
  (Évi 100 millió forintos bevétel esetén 5 millió forintot.)


Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?

A Bázis1 tréning ára 280.000 Ft + Áfa,
az online Bázis1 tréning ára 185.000 Ft + Áfa!

Fontos: az online tréningen max. 24 fő vehet részt, a helyedet előre utalással tudod lefoglalni.

A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra.

A részvétellel kapcsolatos tennivalókat a fizetés beérkezte után meghívólevélben fogjuk neked küldeni.

Extrák

1. Ingyenes konzultációs lehetőség!

Ha a tréning után bármiben elakadnál, bármilyen kérdés felvetődne benned, ha nem lenne minden tiszta a tanultak alkalmazásával, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél, fax – a rendelkezésedre állunk a kapott tréninganyaggal kapcsolatban.

2. Ismétlési lehetőség bármikor – ismétlő áron!

Amennyiben bármikor az életben szeretnéd megismételni a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ellátás és az anyagok költségeit, ami jelenleg 38.000 Ft + 27% ÁFA. Ezt a lehetőséget akárhányszor kihasználhatod. Van olyan ügyfelünk, aki már 9 alkalommal tette meg ezt, annyira tetszett neki a tréning.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit, mert ha esetleg elégedetlen lennél, a tréning záró napját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.

Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis1 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatnál. A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis1 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

Mennyit veszítesz, ha nem jössz el a Bázis1 tréningre?

 • Mennyit veszítesz, ha nem hatékonyan végzed feladataidat?
 • Mennyit veszítesz, ha a munkatársaid kezelésével gondok vannak?
 • Mennyit veszítesz, ha a céged növekedése nem olyan, ahogy szeretnéd?
 • Mennyit veszítesz, ha az alkalmazottak nem alkotnak egy igazi csapatot?
 • Mennyit veszítesz, ha nem úgy megy a céged, ahogy azt szeretnéd?


Őszintén javasoljuk, hogy ne sokat gondolkozz!

Online Bázis1 tréning megrendelés

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

3. Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

4. A tréning előtt e-mailben meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.

És akkor még egyszer az online Bázis1 tréning legközelebbi időpontjai:

Jelentkezés a Bázis1 tréningre: