Online Bázis1 tréning

gyakorlatias, szórakoztató
cégvezetési tréning
profi előadótól

   Lendülettel és a kitartáshoz sok használható tudással térsz haza.

“Ezen a tréningen kaptam ötleteket a feladatok leosztásával, a tervezéssel és a számonkéréssel kapcsolatosan is.
Van egy terv, útmutatás, ami alapján egy jól működő, eredményes, stressz mentes céget lehet birtokolni.
E képzés hatására eredményesebb leszek.”

Daróczi Csaba – Donion Kft. ügyvezető

Piroska Gyula üzenete

Kedves Cégvezető Barátom!

Hol tanultad Te a cégvezetést?

Gondolom, hogy az érettségi után beiratkoztál a Cégtulajdonosok és Cégvezetők Egyetemére. Ott öt év alatt elsajátítottad az elméletét, a gyakorlatát, az eszközeit és az alapanyagait egy cég irányításának. Szorgalmasan bejártál az előadásokra és sikeresen leszigorlatoztál a munkatársak kezeléséből, pénzbehajtásból, csapatépítésből.

Ugyan!

Sajnos a legtöbb magyar vállalkozás kényszervállalkozás. Vállalkozó barátunk annak idején jó szakemberként elégedetlen volt az alkalmazotti fizetésével, az idegesítő főnökével, a munkahelyi kötöttségekkel, és belevágott egy vállalkozásba. Így aztán kapott egy sokkal hülyébb főnököt: önmagát. Mert ugyan lehet, hogy Te jó szakember vagy, de a cégvezetés egy másik szakma, amihez szintén értened kellene.

Te cégvezetőként, mivel más lehetőséged nincs, a nagybetűs ÉLET cégvezetői iskolájába jársz folyamatosan. Az ember kapott tíz nagy pofont balról, húszat jobbról, aztán hátulról százszor seggbe rúgták és így körülbelül tudja az irányt, hogy cégvezetőként merre felé kell menni. Persze ez sem elhanyagolható. De van még mit tanulni.

Ennek most vége!

Mit szólnál ahhoz, hogy végre úgy fejleszthetnéd a cégedet, hogy gyakorlatias tudást kapsz?

.

Milyen tudással fogsz hazamenni?

Bevezetés
Melyek a céged hosszú távú és jó minőségű túléléséhez szükséges kulcsadatok? Mit kell tudnod Cégvezetőként, és mit nem, ha azt akarod, hogy a céged ne járjon úgy, mint a kezdő vállalkozások 90%-a? Megnézzük, hogy mire van szükséged egy jó Cégvezetői döntéshez.

A Szervezet
Miből áll egy Szervezet, mi az ideális képe? A Tréningen mutatunk egy útvonalat, a céged jelen helyzetétől az ideális képed irányába.

A növekedés alapelvei
Kell-e növekednie a cégednek? A Tréningen meg fogod kapni a megdöbbentő választ. Megtanítjuk, hogy mennyit, és hogyan kell növekedni.

A Termék
Megnézzük, hogy a legtöbb cég mit vár el rosszul az alkalmazottaktól, a munkájukat illetően. Sok munkát várj el a munkatársaktól, vagy inkább eredményeset? A válasz meglepő lesz.

A Csere
Mi az, ami meghatározza a céged bevételét? A marketingje? A munkatársaid munkája? Nem! Valami egészen más! Ebben a témakörben eláruljuk, hogy miért jár rosszul a lógós munkatárs. És lesz egy fura kérésünk is Feléd: ne legyél tisztességes! A legtöbb üzlet és tevékenység a „tisztességes csere” alapján működik. De lehet, hogy ez kevés! Hogy ezt hogyan értjük, azt a Tréningen fogod majd megérteni.

Jutalmazás és Büntetés
Szükséges-e jutalmaznod, dicsérned a munkatársaidat? Ha igen, hogyan és mennyit? A témakör végére pontosan tudni fogod, hogy kit, és mikor kell jutalmaznod. És kit kell büntetned. Ebben a témakörben térünk ki arra is, hogy mit kell tenned akkor, ha a céged több üzletágban is érdekelt.

A Felelősség
Mit jelent a cégedben a Felelősség? Hibáztathatóság? Számonkérhetőség? Önállóság? A Tréningnek ebben a részében megnézzük, hogy mi köze a Felelősségnek ahhoz, hogy jelenleg hol tart a céged. Beleássuk magunkat abba is, hogy miként teszi tönkre az embert a „Nem én vagyok a felelős érte.” hozzáállás. Ebben a részben fogod megismerni a Mamutvadász Zrt-t is. :-)

A Szervezés alapelvei, Szervezési tábla
Létezik egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a munkatársaid csak olyan tevékenységeket végezzenek, amelyek bevételt hoznak. És azokat a tevékenységeket biztosan elvégezzék. Ez után a rész után Te is úgy mész haza, hogy tudni fogod, hogyan tudod logikusan, átláthatóan és kontrollálhatóan felépíteni a cégedet.

A Hatékonyság
Ha szenvedsz attól, hogy nincs elég időd, tele vagy el nem végzett feladatokkal és meg nem valósított ötletekkel, akkor ez a rész is nagyon értékes lesz a Számodra. Átvesszük azt, hogy hogyan szüntetheted meg a kapkodást, a stresszt, valamint a lassú, és pontatlan információáramlást.

A Belső kommunikáció

Elégedett vagy a cégeden belüli kommunikációval és információáramlással? Megtanítjuk, hogy hogyan tudod felgyorsítani a cégedet.

Etika, Erkölcs és Morál
Végignézzük, hogy ezek a fogalmak vajon mit jelentenek. És hogy miként tudod elérni, hogy működjenek a cégedben. Meg fogod érteni, hogy a becsületes út és a tisztaság milyen logikus kapcsolatban áll a sikerrel.

.
Mikor való Neked igazán a Bázis1 tréning?

Akkor, ha

 • használható információkra, gyakorlatias tudásra vágysz
 •  érdekes témáról, jó hangulatú közegben akarsz tanulni
 • fel akarsz frissülni úgy, hogy a figyelmed folyamatosan le van kötve
 • hiteles, profi megjelenésű és jól kommunikáló előadótól akarsz tanulni
 • új tudásra akarsz szert tenni úgy, hogy azt meg is értsd


Ki lesz az előadó?

Gabelics Gyorgy

Az előadó Gabelics György lesz. Több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetes marketing piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsment rendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a Bázis1 tréninget. Mellesleg ő a Seminar Consulting értékesítési vezetője is.

Mikor lesz?

2022. október 25-26. (kedd-szerda)

A tréningjeinkre jellemző, hogy minden résztvevő megkapja kérdéseire a választ. Ezért a tréning napok befejezése elhúzódhat a résztvevők aktivitásának függvényében.

A Bázis1 tréning helyszíne:

Az utazást megspórolva, online: az irodád, a nappalid, a kedvenc foteled…

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Ha lenne a kezedben egy olyan kommunikációs eszköz, amit az emberek kezelésében egyszerűen tudnál használni, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Ha a felelősségvállalás nőne a cégedben, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Mennyibe kerül Neked egy olyan beosztott, akire a cégnek jól szervezett cég esetén nincs is szüksége?
  (Ha csak 250.000 Ft a teljes bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 750.000 Ft-ba.)
 • Ha csak 5 %-kal javulna a hatékonyság a cégedben, az egy év alatt mennyivel több bevételt jelentene?
  (Évi 100 millió forintos bevétel esetén 5 millió forintot.)


Lássuk akkor, mennyibe kerül a tréning?

A Bázis1 tréning ára 310.000 Ft + Áfa,
az online Bázis1 tréning ára 185.000 Ft + Áfa!

Fontos: az online tréningen max. 24 fő vehet részt, a helyedet előre utalással tudod lefoglalni.

Az ismétlő ár: 48.000 Ft + Áfa.

A részvétellel kapcsolatos tennivalókat a fizetés beérkezte után meghívólevélben fogjuk neked küldeni.

.
Extrák

1. Ingyenes konzultációs lehetőség!

Ha a tréning után bármiben elakadnál, bármilyen kérdés felvetődne benned, ha nem lenne minden tiszta a tanultak alkalmazásával, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél, fax – a rendelkezésedre állunk a kapott tréninganyaggal kapcsolatban.

2. Ismétlési lehetőség bármikor – ismétlő áron!

Amennyiben bármikor az életben szeretnéd megismételni a tréninget, nem kell újra a teljes árat befizetned, csak az ellátás és az anyagok költségeit, ami jelenleg 38.000 Ft + 27% ÁFA. Ezt a lehetőséget akárhányszor kihasználhatod. Van olyan ügyfelünk, aki már 9 alkalommal tette meg ezt, annyira tetszett neki a tréning.

100 %-os pénzvisszatérítési garancia!

Nem kockáztatsz semmit, mert ha esetleg elégedetlen lennél, a tréning záró napját követő 5 napon belül szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat.

Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

Ha a Bázis1 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatnál. A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis1 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

Mennyit veszítesz, ha nem jössz el a Bázis1 tréningre?

 • Mennyit veszítesz, ha nem hatékonyan végzed feladataidat?
 • Mennyit veszítesz, ha a munkatársaid kezelésével gondok vannak?
 • Mennyit veszítesz, ha a céged növekedése nem olyan, ahogy szeretnéd?
 • Mennyit veszítesz, ha az alkalmazottak nem alkotnak egy igazi csapatot?
 • Mennyit veszítesz, ha nem úgy megy a céged, ahogy azt szeretnéd?


Őszintén javasoljuk, hogy ne sokat gondolkozz!

.

Megrendelés menete:

A Bázis1 tréning ára 310.000 Ft + Áfa,
ennek az online Bázis1 tréningnek az ára 185.000 Ft + Áfa!

Az ismétlő ár: 48.000 Ft + Áfa.

1. Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

2. E-mailben elektornikus számlát küldünk Neked.

3. Amikor az utalásod megérkezett hozzánk, foglaljuk a helyedet a tréningre.

4. A tréning előtt e-mailben meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.