Bázis 2 tréning

- A Seminar Consulting bemutatja a poros padláson elfekvő, elfelejtett kincset: -
Surányi Ferenc
ügyvezető Vállalkozz Hatékonyan Kft.
Tovább olvasom
„Teljesen máshogy nézek az emberekre, ügyfelekre, partnerekre, barátokra. Mintha kinyílt volna a szemem.”

Kedves Cégvezető Barátom!

Te, aki már voltál Bázis1 tréningen, elég sokat tudsz az általunk használt Rendszerről, ami átfogja egy cég életének minden területét. De sajnos van egy rossz hírünk a Számodra.

El kell, hogy áruljuk, hogy a Bázis1 tréning csak egy nagyon kicsi kis morzsa volt abból az izgalmas menedzsment- és etika tudásból, amit tanítunk.

Van még nagyon sok tudás, ami itt hever nálunk, de most könnyen megszerezheted. Ez nem más, mint az általunk tanított magasabb szintű, válogatott tudásanyag:

Bázis 2 tréning

Ha a Bázis1 tréning volt az általános iskolai tananyag, akkor a Bázis2 tréning a középiskolai tananyag. Ténylegesen magasabb szintű tudás birtokába fogsz jutni rajta.

piroska gyula foto 1001

Ez eddig rendben van,
de miről szól a Bázis2 tréning?

Célok
Miért van az, hogy csak olyan keveseknek sikerül elérni a céljaikat? Mit kell ahhoz tenni, hogy a céljaid egy az egyben megvalósuljanak? Ebben a részben bemutatkozik a Játszma háromszöge. Ezzel megérted, miért tartasz ott, ahol éppen vagy.

Motivációs skála
Vajon mi motivál egy kollégát? A pénz? A siker? Az elismerés? Semmi? Jó lenne tudni. A Motivációs skála megadja a választ e kérdésekre.  És ami megdöbbentő: a Motivációs skála megértése után látni fogod, hogy melyik kollégádra mennyire számíthatsz a jövőben.

Személyzetfelvétel
Egy üzletember tud a semmiből valamit csinálni. Viszont van az embereknek egy olyan csoportja, amelyiknek az a célja, hogy a valamiből csináljon semmit. Ha egy ilyent veszel fel a cégedbe, annyi Neked. Ebben a részben megmutatjuk, hogy hogyan találod meg a jó embereket. Ha gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan lehet már a felvételi interjún megállapítani a jelöltről, hogy valóban jó munkatárs lesz-e, akkor most megtudod rá a választ.

Vezető
Mit kell tennie egy vezetőnek, és mit nem?

Az Irányelvek
Létezik egy egyszerű eszköz arra, hogy minden munkatárs ugyanazokkal a nézőpontokkal és tudással rendelkezzen, mint amivel a vezető rendelkezik. Ezzel az eszközzel el fogod érni, hogy a munkatársaidból valódi CSAPAT váljon.

A posztleírás
Milyen a valóban működő Munkaköri leírás? Mi a tennivalója a Cégvezetőnek ezen a területen? Igen, van.

Vezető életének fázisai
Vezető gyakran megpróbál számos posztot ellátni. Ezáltal sok területet figyelmen kívül hagy. A Bázis2 tréning ezen része után meg fog változni a Cégvezetésről alkotott véleményed. Látni fogod, hogy hogyan lehet úgy kijönni a napi operatív teendőkből, hogy közben teljes kontrollod maradjon a cégeden.

Megértés háromszöge
Ebben a részben egy nagyon komoly eszközt adunk a kezedbe. Ezzel tudatosan ki tudod alakítani a megértést és a bizalmat a munkatársak között. Tudni fogod, hogy mit kell csinálnod azzal a kollégával, akivel nehéz beszélni. Aki ellenszenves, akivel sokat vitázol, vagy csak egyszerűen túl távolságtartó.

Heti munkatársi gyűlés
Mit kell ahhoz tenned, hogy ez ne egy semmirevaló, időpocsékoló értekezlet legyen? Ahogy az egyik ügyfelünk mondta, hogy ne fingfűrészelés legyen. 🙂 Megmutatjuk Neked, hogy milyen lépésekből kell állnia egy Munkatársi gyűlésnek. És, hogy mit kell ahhoz tenned ahhoz, hogy többszörösen visszajöjjön a Munkatársi gyűlésbe fektetett idő.

Tónusskála
Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a Bázis2 tréning után érthetővé, kiszámíthatóvá és előre jelezhetővé válik a munkatársaid vagy egy üzleti partner magatartása. Ránézésre tudni fogod, hogyan fog reagálni egy problémára, hogy mit bízhatsz rá. Vagy akár még azt is, hogy milyen az ágyban. (Tényleg!)  🙂

Kerék Tamás
tulajdonos, Ecoroll Kft.
Tovább olvasom
„A tanultak birtokában jobban meg tudom ítélni az embereket. Ezáltal koncentrálni tudom az energiát azokra az emberekre, akik termelnek. És azokra a feladatokra, melyek emelik a statisztikát.”

MIT GONDOLSZ, HA CSAK EGY ESZKÖZT VETNÉL BE EZEKBŐL, MENNYIT HOZNA NÁLATOK?

Nagy László
ügyvezető, Nagy Gépműhely Kft.
Tovább olvasom
“Másként fogom folytatni a Bázis2 tréningen elhangzottakat. Hosszú távú tervezést fogok csinálni, és bevezetem a pénzügyi rendszert is. Biztosabbak lettek a céljaim.”

Mikor lesz?

2024. június 14-15. (péntek-szombat) 9:00-18:00

2024. szeptember 13-14. (péntek-szombat) 9:00-18:00

November 26-27-én Piroska Gyula, és 
Gabelics György is tart Bázis2 tréninget!

Gabelics gyorgy foto 001

Ki lesz az előadó?

Az előadó Gabelics György lesz. Több mint tíz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sok-sok évvel ezelőtt Magyarország két legnagyobb médiavállalatában, a T-Online-ban és az RTL Klubban dolgozott.
Aztán a gazdasági világválság közepén egy olyan kisvállalkozás egyik alapítója volt, ami igazi sikersztori lett. Tulajdonostársaival együtt pár év alatt az internetes marketing piac meghatározó szereplőivé léptek elő. A semmiből indulva pár év alatt elérték a milliárdos árbevételt. Valójában az egész szervezet Gyuri szíve-lelke köré épült. Az általunk oktatott menedzsment rendszert használta mindehhez.

Azt a játékot mára kijátszotta. Meg akarta mutatni másoknak is a sikere titkát, ezért tartja ő most nálunk a Bázis1 tréninget. Mellesleg ő a Seminar Consulting értékesítési vezetője is.

Mennyibe kerül?

Mielőtt erre rátérnénk, engedj meg még néhány kérdést:

 • Mennyibe kerül Neked egy rosszul felvett beosztott?
  (Ha csak 250.000 Ft a teljes havi bérköltsége, akkor csak a 3 hónapos próbaidő alatt 750.000 Ft-ba)
 • Ha van egy sok pénzt érő ötleted, amit már rég a fiók mélyére tettél, de a tréning után elővennéd és meg tudnád valósítani, az mennyit érne?
  (Nagyon sokat.)
 • Ha eltűnnének a konfliktusok a cégedből, az mennyi felszabadult energiát és ezáltal megtermelt pénzt hozna?
  (Ha 250.000 Ft havonta egy beosztottad teljes bérköltsége, és hárman érintettek a konfliktusban, akkor havonta legalább 300.000 Ft megy kárba amiatt, hogy nem a termelésre koncentrálnak.)
 • Ha ki tudnád iktatni azokat az órákat, napokat, heteket, amikor valahogy úgy „lent vagy” és nem mennek jól a dolgaid, akkor mennyivel lennél eredményesebb?
  (Őrült sok jó dolgot tudnál csinálni.)
 • Ha a céged pénzügyi helyzetét olyan pontosan látnád, mint a karórádon az időt, és jobban meg tudnád forgatni a cég pénzét, az mennyit hozna?
  (Ha csak 200.000 Ft-ot találsz elfekvőben, amit korábban nem láttál, akkor az pontosan 200.000 Ft-ot hoz.)

Hol lesz?

Az utazást megspórolva, online: az irodád, a nappalid, a kedvenc foteled…

100 %-os
Pénzvisszatérítési garancia!

Mi komolyan vesszük!

Szerződésben is vállaljuk!

Mennyibe kerül?

Ha munkatársaidat is elhozod, kedvezményt kaptok:

A megrendeléskor díjbekérő levelet küldünk számodra.

A részvétellel kapcsolatos tennivalókat a fizetés beérkezte után meghívólevélben fogjuk neked küldeni.

Extrák

Ingyenes konzultációs lehetőség

A Bázis2 tréninget követően bármilyen kommunikációs eszközön keresztül – telefon, e-mail, levél – a rendelkezésedre állunk a kapott tréning anyagával kapcsolatban, és a jelentkezést követően 2-3 napon belül válaszolunk a kérdéseidre.

Ismétlési lehetőség bármikor - ismétlő áron

Ismétlő ár fejében a jövőben akárhányszor megismételheted a Bázis2 tréninget. (Az ismétlő ár 38.000 Ft + 27% ÁFA.)

Mi mást kaphatsz ennyi pénzért?

MI MÁST KAPHATSZ ENNYI PÉNZÉRT?

Ha a Bázis2 tréningben lévő tudást konzultációk során szeretnéd megszerezni, akkor minimum 2-2,5 millió forint költséggel számolhatsz.  A tréning áráért egy profi konzultánstól mindössze 4 órányi konzultációt kaphatsz, amivel túl sokat nem tudnál kezdeni.

A Bázis2 tréningbe fektetett pénz és idő már például egyetlen tanult eszköz alkalmazásával is megtérül. Ha csak egyetlen egy tanult területet rosszul csinálsz, akkor egy hónap alatt már többet veszítesz, mint amibe az egész tréning kerül!

MENNYIT VESZÍTESZ, HA NEM JÖSSZ EL
A BÁZIS1 TRÉNINGRE?

 • Mennyit veszítesz, ha felveszel egy embert, aki nem megfelelő az adott pozícióra?
 • Mennyit veszítesz, ha nem tudod a céljaidat megvalósítani?
 • Mennyit veszítesz, ha a pénzügyeket nem tudod megfelelően kontrollálni?
 • Mennyit veszítesz, ha hullámvasutas állapotban vagy, és ettől néha elég rosszul érzed magad?
 • Mennyit veszítesz, ha akár csak egyetlen egy olyan ember van a csapatodban, aki tönkrevágja a többi beosztottadat?

Őszintén javasoljuk, hogy ne sokat gondolkozz!

Bázis2 tréning megrendelés

1.

Töltsd ki
a lenti jelentkezési lapot!

2.

E-mailben díjbekérő levelet küldünk Neked.

3.

Amikor utalásod megérkezett hozzánk, elküldjük Neked a számlát.

4.

A tréning előtt e-mailben meghívólevelet küldünk minden szükséges információval.

És akkor még egyszer a Bázis2 tréning legközelebbi időpontjai:

Jelentkezés a Bázis2 tréningre:
2024. június 14-15. (péntek-szombat) 9:00-18:00
2024. szeptember 13-14. (péntek-szombat) 9:00-18:00


0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVissza a boltba
  Scroll to Top

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre

  Itt jelentkezz az online "Mi a fenét kezdjek az embereimmel?" tréningre